livestream

RXF pune la bătaie centura intermediară la fete

RXF pune la bătaie centura intermediară la fete, până la reîntoarcerea campioanei din UFC Cristina Stanciu.

Prima și singura campioană din MMA-ul românesc a luptat în premieră pentru România în Gala UFC Fight Night Zagreb care a avut loc pe 10 aprilie, în Croația. Cristina Stanciu, cunoscută și sub numele de “Barbie” a întâlnit-o pe ucraineanca Maryna Moroz, în cadrul unui eveniment de anvergură internațională, în care capul de afiș a fost meciul dintre fostul campion Junior dos Santos și Ben Rothwell.
Cristina Stanciu, deținătoare a centurii RXF la categoria 60 kg va lăsa un campion intermediar RXF la fete, pe perioada în care aceasta luptă în galele UFC. Performanța Cristinei Stanciu în MMA-ul românesc i-au adus un contract extrem de important, semnând pentru 5 meciuri in UFC. Este o reușită importantă, care dovedește că se poate face performanță pornind de la galele din România și ajungând chiar și în competiții internaționale de anvergură.
“Sunt într-un moment al vieții mele la care poate nici nu îndrăzneam să visez. Să lupt în UFC e o mare împlinire pentru mine, e o recunoaștere extraordinară a performanței, la care orice sportiv visează, și mă bucur cu atât mai mult cu cât sunt și prima din România care ajunge aici. În ceea ce privește centura RXF, sunt bucuroasă că pot lăsa locul altor fete, viitoare campioane, care acum, prin reușita mea pot îndrăzni să-și fixeze obiective mai înalte și pot lupta pentru un loc în UFC”.

Sportiva din București este o tânără ambițioasă, perseverentă, și încă de la început s-a dovedit a fi una dintre cele mai talentate și promițătoare luptătoare de MMA din țară, devenind într-un timp foarte scurt prima și singura campioană din MMA-ul feminin. Sportiva de doar 21 de ani a reușit să-și facă un nume în RXF-ul românesc, fiind antrenată de Tudor Mihăiță și Gabriel Bota și a intrat în prima gală UFC cu un palmares de 5 victorii în MMA-ul pro, din care 4 câștigate înainte de limită.

Acces membri - Presa