livestream

Cristina Stanciu – primul luptător de MMA care intră în cușca UFC

Deținătoarea centurii RXF la categoria 60 kg, Cristina Stanciu, este o sportivă extrem de ambițioasă și talentată, care a reușit într-un timp foarte scurt să devină prima campioană în MMA-ul românesc. După multă muncă și implicare, sportiva a reușit performanța pe care niciun alt luptător român nu a reușit-o și anume, să intre în cușca UFC, cea mai mare promoție de arte marţiale mixte a lumii.

Cristina Stanciu a făcut un pas imens pentru MMA-ul autohton, fiind primul sportiv din țară, care va reprezenta România, duminică, 10 aprilie 2016, într-o gală UFC.

Cristina va lupta în Gala UFC Fight Night Zagreb ce va avea loc în Zagreb, Croația, în cadrul unui show în care vor lupta nume sonore, precum fostul camion Junior dos Santos, veteranul Gabriel Gonzaga, croatul Igor Pokrajac, Zak Cummings și mulți alții.

Cristina Stanciu s-a pregătit intens pentru această luptă, cu antrenamente și o dietă pregătită special de nutriționistul Cristian Mărgărit, care au fost gândite să o ajute să scadă de la 61 kg la 52,5 kg. Românca va da piept cu Maryna Moroz (6-1-0), o sportivă extrem de experimentată din Ucraina, care se află deja la al treilea meci în UFC.

Staff-ul RXF îi urează Cristinei Stanciu mult succes și o susține în această primă confruntare din UFC, care este una dintre cele mai grele de până acum.

Împreună cu fanii sportivei, RXF îi urează mult succes tinerei campioane și o susține în drumul ei către reușită.

cristina rxf to ufc FB cover site

Acces membri - Presa