livestream

Grup DMS achiziționează pachetul majoritar RXF

Compania Grup DMS, partener oficial al Promoției RXF, achiziționează 80% din RXF Promotion, ca urmare a dezvoltării spectaculoase pe care aceasta a avut-o în ultimii doi ani, dar și a evoluției impresionante a MMA-ului autohton.

Grup DMS este partener oficial RXF încă din vara anului 2014 când a avut loc Gala RXF 12 în Mamaia, un eveniment spectaculos care s-a bucurat de o prezență record, pentru un eveniment de sporturi de contact, în România. Succesul acestei Gale a adus recunoașterea statutului RXF, drept cea mai mare organizație a MMA-ului din România.

Evoluția spectaculoasă a evenimentelor RXF, devenite cele mai vizionate show-uri din sporturile de contact din țară, precum și dezvoltarea fulminantă a MMA-ului din România au determinat compania Grup DMS să achiziționeze pachetul de 80% din RXF Promotion.

Am avut parte de o periodă extrem de bună, cu evenimente multiple, cu lupte din ce în ce mai frumoase și spectaculoase. Am reușit să atragem luptători de cea mai înaltă calitate, nume sonore în acest sport din țară, dar mai ales din elita mondială.  Reacția publicului este  extraordinară și ne încurajează să continuăm proiectele extrem de ambițioase pe care le avem, cu acest sport, în România și nu numai” declară Sebastian Vieru, RXF Promotion – General Manager.

Această achiziție, făcută de cei de la Grup DMS va da startul unei serii de schimbări menite să aducă o dezvoltare și mai spectaculoasă a Promoției RXF. În acest moment, se află în discuții și planul de rebranding al promoției RXF.

Singurul element care rămâne neschimbat, în acest șir de transformări, este staff-ul promoției MMA, care va rămâne în aceeași formulă, și împreună cu Global DMS, vor aduce în fața fanilor sporturilor de contact cele mai spectaculoase show-uri de MMA organizate, până acum, în țara noastră: “Ne dorim ca Promoția RXF să crească în continuare, atât la nivel de show organizat, cât mai ales ca deschidere spre țări unde fenomenul MMA este la cel mai înalt nivel. Țintim să aducem nume mari din MMA-ul mondial pentru a lupta în fața publicului din România” a declarat PR Grup DMS .

Acces membri - Presa