livestream

RXF 22 Romania vs Polonia

Gala de Arte Marțiale Mixte RXF 22 România vs Polonia, a adus în fața publicului bucureștean un show de proporții, fiind un eveniment presărat cu acrobații, artiști și nu în ultimul rând luptători de renume din MMA-ul autohton și internațional.

Artista Anda Adam a încântat publicul prin show-ul susținut  la Sala Circului Globus din București, încingând atmosfera alături de dansatorii și acrobații circului.

Confruntarea România vs Polonia a aliniat la start luptători celebri de MMA ai celor două țări, majoritatea încleștărilor finalizându-se cu victoria românilor. Diana Belbiță a obținut o frumoasă victorie în fața polonezei Paulina Borkowska,  printr-un TKO-ul spectaculos ce a reprezentat cireașa de pe tort a evenimentului RXF 22.

Mult așteptatul meci pentru centura RXF s-a disputat între Aurel “Minerul” Pîrtea și Mike “Hawaii” Brightmon,  confruntarea dintre cei doi finalizându-se încâ din prima rundă cu victoria lui Aurel Pîrtea, care a devenit noul campion RXF la categoria 77 kg.

Ionuț “Pitbull” Atodiresei a adus victoria României chiar la limită, finalizând lupta în ultima secundă din runda a III-a, prin armbar.

Evenimentul RXF 22 România vs Polonia, primul eveniment RXF al anului 2016 s-a desfășurat cu casa închisă, iar promoția pregătește un nou show de excepție ce îl va avea ca și cap de afiș pe legendarul Sandu Lungu. Gala RXF 23 Judgment Day va avea loc tot în capitală, în data de 6 iunie 2016. Mai multe informații vor fi comunicate ulterior.

Acces membri - Presa