livestream

Comunicat de presă vânzare bilete RXF 22

În primăvara acestui an, cea mai mare promoție de MMA din România revine în capitală cu un show incendiar de Arte Marțiale Mixte. Gala RXF 22 “România vs Polonia” va avea loc luni, 21 martie, în amfiteatrul Circului Globus din București.

S-au pus în vânzare biletele pentru aceasta gală, un show inedit și spectaculos în România, marca RXF:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/rxf-22-romania-vs-polonia-bucuresti-circ-variete-globus-868457/performance.html

Datorită faptului că amfiteatrul Circului Globus are disponibile mai puţine locuri decât alte locaţii în care s-au desfăşurat Galele RXF, iar noi punem accent pe calitate şi vrem să oferim, aşa cum v-am obişnuit, un show de excepţie, preţul biletelor începe de la 50 lei.

Gala de MMA RXF 22 Bucureşti va aduce în cușcă cei mai buni sportivi de contact ai prezentului, atât din țară cât și de peste hotare.

Fanii promoției vor avea șansa să îl revadă arbitrând în gala RXF 22 pe renumitul Herb Dean, cel mai bun arbitru de MMA din lume, dar și pe Alin Hălmăgean în calitate de cutman.


Vă așteptăm în data de 21 martie 2016 în Bucureştii, să luați parte la un eveniment spectaculos marca RXF, pentru a urmări pe viu show-uri de excepție, pline de adrenalină.Urmăriți-ne și pe  
www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF  și canalul de Youtube RXFighting  www.youtube.com/user/RXFighting

Acces membri - Presa