livestream
Next Xtreme Fighter (NXF) este un proiect dedicat sportivilor semi-profesioniști și are scopul de a descoperi și promova noi talente ale Artelor Marțiale Mixte (MMA) din România.

Până în 15 august 2016, sportivii se pot înscrie în funcție de zonele din care fac parte, într-una dintre categoriile de greutate: 65 kg, 77 kg, 84 kg.

Preselecțiile Next Xtreme Fighter vor avea loc în perioada 2-4 septembrie 2016, în cadrul RXF Fan Expo din București, avându-i ca invitați speciali pe campionii RXF, Adrian Preda și Florin Gârdan, dar și Cristina Stanciu, primul sportiv român care a luptat în UFC, Sandu Lungu, Ioan Vrânceanu, Diana Belbiță, precum și Alin Halmagean cutman UFC, și cel mai renumit arbitru de MMA din lume, Herb Dean.

Formularul de înscriere pentru programul Next Xtreme Fighter (NXF) se completează pe link-ul de mai jos, până la data limită 15 august 2016:

http://rxf.ro/ro/next-xtreme-fighter.html

La jumătatea acestei veri, luptătoarea de MMA din București, Cristina Stanciu, va susține al doilea meci al său în UFC. Evenimentul UFC Fight Night 91, care are ca și cap de afiș lupta dintre Tony Ferguson și Michael Chiesa, se va desfășura în 13 iulie 2016 în South Dakota, Statele Unite ale Americii. Sportiva româncă va da piept cu Cortney Casey, luptătoare de contact din Arizona, care are un palmares de 4-3 în MMA-ul profesionist.

Prima luptă susținută de Cristina Stanciu în UFC, a avut loc în data de 10 aprilie 2016 în Zagreb, Croația, unde sportiva a avut un meci echilibrat cu adversara sa Maryna Moroz, meci ce s-a desfășurat pe parcursul a trei runde, luptătoarea din România pierzând prin decie unanimă.

Echipa RXF îi urează Cristinei Stanciu mult succes în cea de-a doua confruntare din UFC.
RXF 23 Judgment Day a adus în fața publicului bucureștean luptători de renume din MMA- ul românesc și internațional precum Adrian Preda, campion la categoria 95kg, celebrul Tolea Ciumac, sibianul Ioan Vrânceanu, Adi Sturzu, Diana Belbiță.

În deschiderea galei RXF 23 artista Silvia a făcut un show de senzație dând startul la una dintre cele mai spectaculoase gale de MMA din acest an. Show-ul a fost presărat cu prestațiile artiștilor din showbizz-ul autohton, adrenalină și mult suspans.

Main-event-ul galei a fost chiar meciul de centură la categoria grea, disputat între Robert Orbocea și Tolea Ciumac, confruntarea încheindu-se cu victoria lui Tolea, acesta devenind noul campion RXF la categoria +95 kg.

De asemenea orădeanul Sergiu Breb a avut în fata un adversar redutabil, Dom Clark din Marea Britanie, Sergiu Breb finalizând prin ghilotină încă din prima rundă.

Cristian Mitrea a revenit în cușcă cu forțe noi, obținând rapid o frumoasă victorie împotriva lui Sasa Dajic.

Pentru aceasta vară, RXF pregăstește noi surprize fanilor artelor marțiale mixte.

Urmariți-ne în continuare pe www.rxf.ro și www.rxflive.com  

a1
a2
a3
a4
Prioritatea noastră estre grija personală pentru fiecare pacient. Synlab susține performanța sportivilor din cadrul galelor RXF și nu numai. Toți participanții la show-ul de MMA  RXF 23 ,ce va avea loc în București, luni, 6 iunie, găsesc atașat la biletul de participare, un voucher oferit de Synlab, prin care beneficiază de gratuitate la testrea creatinkinazei (CK), în oricare centru de recoltare pentru analize medicale Synlab, în perioada 7 iunie – 7 august 2016.

www.rxf.ro

www.rxflive.com
RXF pune la bătaie centura intermediară la fete, până la reîntoarcerea campioanei din UFC Cristina Stanciu.

Prima și singura campioană din MMA-ul românesc a luptat în premieră pentru România în Gala UFC Fight Night Zagreb care a avut loc pe 10 aprilie, în Croația. Cristina Stanciu, cunoscută și sub numele de “Barbie” a întâlnit-o pe ucraineanca Maryna Moroz, în cadrul unui eveniment de anvergură internațională, în care capul de afiș a fost meciul dintre fostul campion Junior dos Santos și Ben Rothwell.
Cristina Stanciu, deținătoare a centurii RXF la categoria 60 kg va lăsa un campion intermediar RXF la fete, pe perioada în care aceasta luptă în galele UFC. Performanța Cristinei Stanciu în MMA-ul românesc i-au adus un contract extrem de important, semnând pentru 5 meciuri in UFC. Este o reușită importantă, care dovedește că se poate face performanță pornind de la galele din România și ajungând chiar și în competiții internaționale de anvergură.
“Sunt într-un moment al vieții mele la care poate nici nu îndrăzneam să visez. Să lupt în UFC e o mare împlinire pentru mine, e o recunoaștere extraordinară a performanței, la care orice sportiv visează, și mă bucur cu atât mai mult cu cât sunt și prima din România care ajunge aici. În ceea ce privește centura RXF, sunt bucuroasă că pot lăsa locul altor fete, viitoare campioane, care acum, prin reușita mea pot îndrăzni să-și fixeze obiective mai înalte și pot lupta pentru un loc în UFC”.

Sportiva din București este o tânără ambițioasă, perseverentă, și încă de la început s-a dovedit a fi una dintre cele mai talentate și promițătoare luptătoare de MMA din țară, devenind într-un timp foarte scurt prima și singura campioană din MMA-ul feminin. Sportiva de doar 21 de ani a reușit să-și facă un nume în RXF-ul românesc, fiind antrenată de Tudor Mihăiță și Gabriel Bota și a intrat în prima gală UFC cu un palmares de 5 victorii în MMA-ul pro, din care 4 câștigate înainte de limită.
Cătălin Oțelea, unul dintre cei mai buni arbitri de MMA din România, a început  să practice sportul de performanță de mic copil, la clubul Dinamo din Brașov. Dintotdeauna i-au plăcut  sporturile de contact, practicându-le până la vârsta de 11 ani, când a renunțat să practice sportul în regim de performanță, continuând totuși să se antreneze. În urmă cu 8 ani a început să arbitreze și susține că este dificil pentru o persoană care nu practică sporturi de contact, să arbitreze, fără să iubească acest stil de lupte.

Cătălin Oțelea îl are ca model pe renumitul Herb Dean, arbitru din UFC, pe care a avut ocazia să îl întâlnească în luna august 2015, și chiar să arbitreze alături de el în aceleași gale, începând cu evenimentul RXF 19 Galați.

De asemenea, în urma decernării premiilor RXF Awards 2015, Cătălin a fost desemnat câștigator la categoria “Cel mai bun arbitru al anului 2015”.

Datorită experienței și performanței sale pe plan de arbitraj, Cătălin Oțelea a devenit unul dintre cei mai îndrăgiți arbitri din MMA-ul autohton, evoluând de la an la an. Totodată datorită cursului de arbitraj la care Cătălin a participat în luna octombrie 2016, curs susținul de Herb Dean, echipa RXF în colaborare cu Alin Halmagean, i-au oferit șansa arbitrului român, de a a pedea cursuri de MMA  și a împărtăși din experiețele sale în China, cea mai populată țară din lume.

13072154 924447171005038 1617392587 o
13072948 924447187671703 1129590756 o
13101027 924447144338374 239425173 n
Este oficial, Cristian “Superman” Mitrea, fostul campion RXF la categoria grea, revine în cușca în data de 6 iunie 2016, într-un show incendiar de arte marțiale mixte, RXF 23 Judgment Day. Superman a luptat ultima data la RXF 17 Craiova, unde l-a învins pe britanicul Marvin Campbell prin kimura în prima rundă, fiind nevoit să ia pauză din cauza unei operații la umărul drept. Sportivul a reluat antrenamentele și este determinat să ajungă din nou în top, declarând că îi este dor de adrenalina pe care o simte de fiecare dată când intră în cușcă. “Voi fi ce am fost și chiar mai mult decât atât”, afirmă Mitrea.

Iubitorii de arte marțiale mixte și fanii sportivului sunt așteptați luni, 6 iunie, în București, să ia parte la meciul de revenire al lui Superman în cușca RXF.

Deținătoarea centurii RXF la categoria 60 kg, Cristina Stanciu, este o sportivă extrem de ambițioasă și talentată, care a reușit într-un timp foarte scurt să devină prima campioană în MMA-ul românesc. După multă muncă și implicare, sportiva a reușit performanța pe care niciun alt luptător român nu a reușit-o și anume, să intre în cușca UFC, cea mai mare promoție de arte marţiale mixte a lumii.

Cristina Stanciu a făcut un pas imens pentru MMA-ul autohton, fiind primul sportiv din țară, care va reprezenta România, duminică, 10 aprilie 2016, într-o gală UFC.

Cristina va lupta în Gala UFC Fight Night Zagreb ce va avea loc în Zagreb, Croația, în cadrul unui show în care vor lupta nume sonore, precum fostul camion Junior dos Santos, veteranul Gabriel Gonzaga, croatul Igor Pokrajac, Zak Cummings și mulți alții.

Cristina Stanciu s-a pregătit intens pentru această luptă, cu antrenamente și o dietă pregătită special de nutriționistul Cristian Mărgărit, care au fost gândite să o ajute să scadă de la 61 kg la 52,5 kg. Românca va da piept cu Maryna Moroz (6-1-0), o sportivă extrem de experimentată din Ucraina, care se află deja la al treilea meci în UFC.

Staff-ul RXF îi urează Cristinei Stanciu mult succes și o susține în această primă confruntare din UFC, care este una dintre cele mai grele de până acum.

Împreună cu fanii sportivei, RXF îi urează mult succes tinerei campioane și o susține în drumul ei către reușită.

cristina rxf to ufc FB cover site
Următorul eveniment de Arte Marțiale Mixte marca RXF, va avea loc în vara acestui an în capitală. Show-ul RXF 23 Judgment Day, îl va avea ca și cap de afiș pe colosul Sandu Lungu, legendă a sporturilor de contact. Confruntarea va fi între România și Marea Britanie, evenimentul aducându-i față în față pe cei mai buni sportivi de MMA din țară și luptători britanici extrem de experimentați.

Fanii sporturilor de contact sunt așteptati să își susțină favoriții în data 06.06.2016 în București, la Gala RXF 23 Judgment Day.
In curand mai multe detalii cu privire la fightcard pe: www.rxf.roCompania Grup DMS, partener oficial al Promoției RXF, achiziționează 80% din RXF Promotion, ca urmare a dezvoltării spectaculoase pe care aceasta a avut-o în ultimii doi ani, dar și a evoluției impresionante a MMA-ului autohton.Grup DMS este partener oficial RXF încă din vara anului 2014 când a avut loc Gala RXF 12 în Mamaia, un eveniment spectaculos care s-a bucurat de o prezență record, pentru un eveniment de sporturi de contact, în România. Succesul acestei Gale a adus recunoașterea statutului RXF, drept cea mai mare organizație a MMA-ului din România.

Evoluția spectaculoasă a evenimentelor RXF, devenite cele mai vizionate show-uri din sporturile de contact din țară, precum și dezvoltarea fulminantă a MMA-ului din România au determinat compania Grup DMS să achiziționeze pachetul de 80% din RXF Promotion.

Am avut parte de o periodă extrem de bună, cu evenimente multiple, cu lupte din ce în ce mai frumoase și spectaculoase. Am reușit să atragem luptători de cea mai înaltă calitate, nume sonore în acest sport din țară, dar mai ales din elita mondială.  Reacția publicului este  extraordinară și ne încurajează să continuăm proiectele extrem de ambițioase pe care le avem, cu acest sport, în România și nu numai” declară Sebastian Vieru, RXF Promotion – General Manager.

Această achiziție, făcută de cei de la Grup DMS va da startul unei serii de schimbări menite să aducă o dezvoltare și mai spectaculoasă a Promoției RXF. În acest moment, se află în discuții și planul de rebranding al promoției RXF.

Singurul element care rămâne neschimbat, în acest șir de transformări, este staff-ul promoției MMA, care va rămâne în aceeași formulă, și împreună cu Global DMS, vor aduce în fața fanilor sporturilor de contact cele mai spectaculoase show-uri de MMA organizate, până acum, în țara noastră: “Ne dorim ca Promoția RXF să crească în continuare, atât la nivel de show organizat, cât mai ales ca deschidere spre țări unde fenomenul MMA este la cel mai înalt nivel. Țintim să aducem nume mari din MMA-ul mondial pentru a lupta în fața publicului din România” a declarat PR Grup DMS . 
Gala de Arte Marțiale Mixte RXF 22 România vs Polonia, a adus în fața publicului bucureștean un show de proporții, fiind un eveniment presărat cu acrobații, artiști și nu în ultimul rând luptători de renume din MMA-ul autohton și internațional.

Artista Anda Adam a încântat publicul prin show-ul susținut  la Sala Circului Globus din București, încingând atmosfera alături de dansatorii și acrobații circului.

Confruntarea România vs Polonia a aliniat la start luptători celebri de MMA ai celor două țări, majoritatea încleștărilor finalizându-se cu victoria românilor. Diana Belbiță a obținut o frumoasă victorie în fața polonezei Paulina Borkowska,  printr-un TKO-ul spectaculos ce a reprezentat cireașa de pe tort a evenimentului RXF 22.

Mult așteptatul meci pentru centura RXF s-a disputat între Aurel “Minerul” Pîrtea și Mike “Hawaii” Brightmon,  confruntarea dintre cei doi finalizându-se încâ din prima rundă cu victoria lui Aurel Pîrtea, care a devenit noul campion RXF la categoria 77 kg.

Ionuț “Pitbull” Atodiresei a adus victoria României chiar la limită, finalizând lupta în ultima secundă din runda a III-a, prin armbar.

Evenimentul RXF 22 România vs Polonia, primul eveniment RXF al anului 2016 s-a desfășurat cu casa închisă, iar promoția pregătește un nou show de excepție ce îl va avea ca și cap de afiș pe legendarul Sandu Lungu. Gala RXF 23 Judgment Day va avea loc tot în capitală, în data de 6 iunie 2016. Mai multe informații vor fi comunicate ulterior.
Premieră în sporturile de contact în România: Cristina Stanciu va fi primul sportiv din țara noastră care intra în cușca UFC , cea mai mare promoție de MMA a lumii!

Premieră pentru România: avem primul luptător într-o Gala UFC și, mai mult decât atât, este vorba de o femeie. Cristina Stanciu, prima și singura campioană din MMA-ul românesc, va lupta, pe 10 aprilie 2016, într-o Gală UFC. Evenimentul va avea loc în Zagreb, Croația, în cadrul unui show în care vor lupta nume sonore, precum fostul campion Junior dos Santos și veteranul Gabriel Gonzaga.


„Reușita Cristinei Stanciu este un pas imens pentru MMA-ul din România și o speranță pentru toți cei care doresc să urmeze o carieră în acest sport. Demonstrează faptul că pornind de la o gală din România se pot obține rezultate și câștiguri foarte mari și se poate face performanță la cel mai înalt nivel”, spune antrenorul Tudor Mihăiță, Head Coach Absoluto MMA.Cristina Stanciu este deținătoare a centurii RXF la categoria 60 kg, adjudecată pe 16 martie 2015, când a luptat împortiva lui Alice Ardelean în gala RFX 17. Gala s-a dovedit a fi una dintre cele mai spectaculoase meciuri din istoria RFX, aducându-i victoria, la decizie, dar și prezența în celebra emisiune Inside MMA, a lui Bas Rutten și Kenny Rice, unde au fost prezentate secvențe din meci.

Acest titlu i-a adus și primele contracte cu manageri din străinătate, iar, în mai puțin de un an, a mai înregistrat o premieră: a semnat un contract pe 5 meciuri UFC.

Sportiva din București este o tânără ambițioasă, perseverentă, și încă de la început s-a dovedit a fi una dintre cele mai talentate și promițătoare luptătoare de MMA din țară, devenind într-un timp foarte scurt prima și singura campioană din MMA-ul feminin.

Până în acest moment, a mai avut o serie importantă de discuții cu manageri din Germania, Marea Britanie, Rusia și Canada și au urmat mai multe oferte de lupte în gale importante din Europa, primul semn al UFC venind din partea unui manager din Germania pentru un meci împotriva lui Maryna Moroz, la UFC Fight Night Zagreb.

De la meciul cu Alice, a mai adunat trei victorii, în runda 1, toate prin finalizare la sol.  "Aveam să aflăm ulterior că a fost un alt aspect care a contat în decizia UFC-ului de a o avea pe card: cunoștințele de luptă la sol. Cristina s-a ferit mult timp de lupta la sol. Antrenamentele de BJJ nu erau în nicun caz preferatele ei. În timp, însă, a evoluat foarte mult, a participat la competiții de BJJ și rezultatele au apărut", a dezvăluit Tudor Mihăiță.

Cristina este în acest moment în plină pregătire, cu antrenamente și o dietă pregătită special de nutriționistul Cristian Mărgărit, care este gândită să o ajute să lupte de la 61 kg la 52,5.
Din cauza unei accidentări suferite în timpul antrenamentelor, Adrian “Cobra” Sturzu a anunțat că nu mai poate lupta în cadrul galei RXF 22 ce va avea loc în București pe 21 martie.  În timpul unui sparring de jiu-jitsu brazilian, Adrian și-a fracturat degetul, fiind a 5-a oară când își fracturează degetul în kimono.  Luptatorul  a declarat că îi pare rău ca nu poate lua parte la cea mai așteptată Gala de MMA, RXF 22, și promite fanilor că se va întoarce cu forțe proaspete și nu îi va dezamăgi.

Countdown-ul a inceput, au mai rămas doar 7 zile până la începerea celui mai așteptat eveniment de MMA al anului 2016. Confruntarea Romania vs Polonia va avea loc în capitală, luni 21 martie, la Circul Globus.

12833368 10207876547505792 1141463877 n 
12476150 10207876547465791 1376679189 n
Faci sport in exces sau prea putin?

Synlab sustine performanta sportivilor din cadrul Galei RXF, prin acest parteneriat toti sportivii vor fi testati dupa cele mai inalte standarde medicale.

Vino cu acest voucher in orice centru de recoltare Synlab din Bucuresti, pentru analize medicale si vei beneficia GRATUIT de testarea creatinkinazei (CK).

Oferta valabila in perioada 22 martie - 22 iunie 2016

www.synlab.ro

Pentru informatii suplimentare, va invitam sa ne contactati: 

Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea.
Promoția Real Xtreme Fighting (RXF) a semnat contract cu luptatoarea de MMA, Diana Belbiță.

Tânăra sportivă în vârstă de 19 ani, cunoscută în MMA-ul autohton pentru ambiția și dorința de a face performanță, revine în cușca RXF în data de 21 martie în București.

Diana Belbiță este una dintre cele mai puternice luptătoare de contact din România, având până în prezent 4 victorii în cușca RXF și promite că va ajunge cât mai sus.

Fanii sportivei o pot susține în următoarea sa lupta din data de 21 martie ce va avea loc la Circul Globus din București.
Cristina Stanciu, prima campioană din MMA-ul românesc, deținătoare a centurii RXF la categoria 60 kg, este prima sportivă de contact care va intra în cușca UFC, cea mai mare promoție de MMA a lumii. Sportiva din București este o tânără ambițioasă, perseverentă, și încă de la început s-a dovedit a fi una dintre cele mai talentate și promițătoare luptătoare de MMA din țară, devenind într-un timp foarte scurt prima și singura campioană din MMA-ul feminin.


Royalty Sports Management în colaborare cu Alin Hălmăgean - cutman UFC, precum și Cristina Stanciu, deținătoarea centurii RXF, împreună cu antrenorul ei, Tudor Mihaiță, au reușit să facă un pas important pentru sporturile de contact din România. În data de 10 aprilie 2016 Cristina Stanciu va fi prima sportivă care va lupta pentru România într-o Gală UFC, eveniment ce va avea loc in Zagreb, Croația. În cadrul aceluiași show, vor mai lupta fostul campion Junior dos Santos, dar și veteranul Gabriel Gonzaga.


Împreună cu fanii sportivei, RXF îi urează mult succes tinerei campioane și o susține în drumul ei către reușită.
Video Highlight Cristina Stanciu: click AICI
În primăvara acestui an, cea mai mare promoție de MMA din România revine în capitală cu un show incendiar de Arte Marțiale Mixte. Gala RXF 22 “România vs Polonia” va avea loc luni, 21 martie, în amfiteatrul Circului Globus din București.

S-au pus în vânzare biletele pentru aceasta gală, un show inedit și spectaculos în România, marca RXF:
http://www.eventim.ro/ro/bilete/rxf-22-romania-vs-polonia-bucuresti-circ-variete-globus-868457/performance.html

Datorită faptului că amfiteatrul Circului Globus are disponibile mai puţine locuri decât alte locaţii în care s-au desfăşurat Galele RXF, iar noi punem accent pe calitate şi vrem să oferim, aşa cum v-am obişnuit, un show de excepţie, preţul biletelor începe de la 50 lei.

Gala de MMA RXF 22 Bucureşti va aduce în cușcă cei mai buni sportivi de contact ai prezentului, atât din țară cât și de peste hotare.

Fanii promoției vor avea șansa să îl revadă arbitrând în gala RXF 22 pe renumitul Herb Dean, cel mai bun arbitru de MMA din lume, dar și pe Alin Hălmăgean în calitate de cutman.


Vă așteptăm în data de 21 martie 2016 în Bucureştii, să luați parte la un eveniment spectaculos marca RXF, pentru a urmări pe viu show-uri de excepție, pline de adrenalină.Urmăriți-ne și pe  
www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF  și canalul de Youtube RXFighting  www.youtube.com/user/RXFighting

Real Xtreme Fighting (RXF), cea mai mare promoție de MMA din România a semnat un contract de parteneriat cu Armura, unul dintre cele mai renumite branduri de echipamente specializate pentru artele marțiale.

“Ne bucurăm că am ajuns să colaborăm cu cei de la Armura și sunt convins că acest parteneriat va avea succes, întrucât partenerii noștri au o vastă experiență în domeniu”, declară promotorul RXF, Sebastian Vieru.

Horia Ciocan, managerul Armura declară  că “acestă colaborare reprezintă un pas important în direcția cea bună, partenerii ajungând la un alt nivel de profesionalism. Cu o experiență de cinci ani de zile, brandul Armura a ajuns în punctul în care arată că este una dintre cele mai dinamice companii de pe piață. Atât noi cât și conducerea promoției RXF, am muncit mult pentru a ajunge la rezultatele actuale, iar în continuare dorim să evoluăm împreună.”
În primăvara acestui an, cea mai mare promoție de MMA din România revine în capitală cu un show incendiar de Arte Marțiale Mixte. Gala RXF 22 va avea loc luni, 21 martie, în amfiteatrul Circului Globus din București.

În curând vor fi comunicate main-eventul show-ului precum și alte informații referitoare la eveniment.

Urmăriți-ne în continuare pe www.rxf.ro, www.rxflive.com, www.xtreme-store.rowww.facebook.com/pages/RXF, canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting
Vocea RXF...

Pentru fanii Artelor Marțiale Mixte, care urmăresc fiecare gală RXF, live sau în reluare pe www.rxflive.ro, dar și pe canalele de televiziune internațională, vor afla în următoarele rânduri cine sunt cei doi comentatori în limba engleză din spatele luptelor RXF.

Frații Tate, originari din SUA și crescuți în Anglia, comentatori de talie mondială, cunoscuți în întreaga lume, sunt cele mai extravagante personalități din staff-ul RXF.

Andrew “King Cobra” Tate și Tristan “The Talisman” Tate, luptători de renume și multiplu campioni la kickbox, sunt recunoscuți în întreaga lume pentru stilul nonconformist de viață pe care îl duc, fiind totodată oameni respectați de business, precum și sufletul oricărei petreceri.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

The voice...

For all Mixed Martial Arts fans, which are watching each RXF event, live or recorded on www.rxflive.ro or on international TV chanells, will find out who are the two english commentators behind RXF fights.

Tate brothers, born in USA and raised in England, worldwide commentators, are the most extravagant personalities from RXF staff.

Andrew “King Cobra” Tate and Tristan “The Talisman” Tate, renowned fighters and multiple kickboxing champions, are known for their nonconformist lifestyle, being in the same time respected business men and also the soul of every party.

11895056 861870010563020 6753446732120165843 o1487270 1759009917667145 3806464601452093740 n1403090 10152960685545189 2030078079483730174 o906096 883941585022529 1167184355944553658 o10526613 10204144737160430 996554447 nAndrew Tate
Din dorința de a descoperi noi vedete și luptători de Arte Marțiale Mixte (MMA) din întreaga țară, promoția Real Xtreme Fighting (RXF) lansează un nou concept ce are ca și scop găsirea și promovarea celor mai buni luptători din noua generație, pregătindu-i pentru confruntări cu legende ale sporturilor de contact.

Conceptul va conține 4 gale semi-profesioniste, în 4 orașe din România din diferite zone, care sunt redate mai jos:

Zona 1 – MUNTENIA + DOBROGEA: Argeș, Teleorman, Giurgiu, Dâmbovița, Prahova, București, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea;

Zona 2 – BUCOVINA+MOLDOVA + REPUBLICA MOLDOVA: Suceava, Botoșani, Neamț, Iași, Bacău, Vaslui, Vrancea, Galați, Chișinău

Zona 3 – TRANSILVANIA + MARAMUREȘ + CRIȘANA: Satu Mare, Maramureș, Bistrița-Năsăud, Sălaj, Bihor, Cluj, Mureș, Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Alba, Hunedoara, Arad

Zona 4 – OLTENIA + BANAT: Vâlcea, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Caraș Severin, TimișMai multe informații referitoare la formatul și datele galelor vor fi comunicate curând.
Real Xtreme Fighting (RXF), una dintre cele mai mari promoții de Arte Marțiale Mixte (MMA) din Europa, a încheiat un an senzațional pentru sporturile de contact, reușind în anul 2015 să organizeze 6 evenimente senzaționale, surprinzând fanii prin calitatea luptelor și spectaculozitatea show-urilor. De asemenea 2015 este anul în care RXF a adus în atenția publicului nume consacrate din MMA-ul internațional, cei mai valoroși sportivi ai momentului precum olandezul Rico Verhoeven care și-a făcut debutul în cușca RXF, Josh Hill, sportiv extrem de experimentat și totodată campion al Canadei, dar și egipteanul Mahmoud Hassan și polonezul Michal Wlazlo, amândoi întâlnindu-l în cușcă pe colosul Sandu Lungu, legendă a sporturilor de contact din România; fanii promoției au avut șansa să îl vadă arbitrând la galele RXF, pe renumitul Herb Dean, cel mai bun arbitru de MMA din lume, dar și pe Alin Hălmăgean în calitate de cutman.


Considerăm că în anul 2015 scopul RXF a fost atins, așadar în anul 2016 promoția pregătește cele mai explozive gale de MMA organizate până în prezent în România, precum și numeroase surprize pentru iubitorii sporturilor de contact. 11951691 861886410561380 4710087391977272419 o11886176 861890230560998 1218171436370593009 o12119971 884251291658225 3284259870726747357 o11224846 861860987230589 1641616755378071233 o12357106 908928782523809 7747434033285297518 oIMG 507912496471 919798614770159 5838013674856200254 o12366187 907680695981951 1587248460863398740 o11537394 861885323894822 5140144932567861379 o11953343 861860477230640 4299754546325054606 o12052560 884252618324759 2890478417074503795 o12339454 907683829314971 7280417905355323149 o12359835 908923335857687 9077322011024919779 n
RXF (Real Xtreme Fighting), una dintre cele mai mari promoții din Europa în organizarea de evenimente dedicate Artelor Marțiale Mixte (MMA) are ca și scop nu doar descoperirea celor mai buni sportivi de contact, ci și de a asigura cele mai bune condiții de luptă, motiv pentru care sunt prezenți în cadrul galelor RXF, Alin Hălmăgean, cutman instruit în UFC, Herb Dean, cel mai apreciat arbitru de MMA la nivel mondial, precum și medici specialiști.

Promoția RXF este singura organizație din România care testează sportivii de Hepatită, SIDA, precum și  alte boli transmisibile prin sânge. Întrucât conducerea RXF consideră că sănătatea luptătorilor este extrem de importantă, anunță oficial că începând cu următorul eveniment, sportivii vor fi testați de substanțe anabolizante (steroizi). Așadar toți sportivii aflați sub contract, dar și cei care luptă în RXF vor fi testați cu strictețe începând cu următorul show.

“A sosit momentul în care sporturile de contact din România trebuie să treacă la nivelul profesionist, așadar luptătorii trebuie să înteleagă și să respecte regulile. Majoritatea speră să lupte în UFC și Bellator, dar trebuie să realizeze că în cele mai mari promoții la nivel mondial regulile sunt stricte și trebuie să învețe să lupte într-un mediu corect ” declară promotorul Sebastian Vieru.____________________________________________________________________________________________________________________________RXF (Real Xtreme Fighting), one of the biggest organizer of events dedicated to Mixed Martial Arts (MMA) from Europe, has as purpose not just the discover of the best contact fighters, but also the ensure of the best fighting conditions, reason why Alin Halmagean, cutman trained in UFC, Herb Dean, the most appreciated MMA referee in the world, as well as medical specialists are part of each RXF show.

RXF promotion is the only organization from Romania which test every fighter of Hepatitis, AIDS, as well as blood-borne diseases. Because RXF management  belive that heatlh is extremely important for the fighters, announces officialy that starting with the next event, the fighters will be tested for anabolic substances (steroids). So, all the fighters that are under the contract and also those who fight in RXF will be strictly tested starting with the next show.

„ It’s time for the contact sports  from Romania to pass to a professional level,  so the fighters has to understand and respect the rules. The majority hopes to fight in UFC and Bellator, but they need to aknowledge that the rules of the biggest organizations in the world are strict and they need to learn to fight in a right environment”  says the promoter Sebastian Vieru .
De astazi, 5 noiembrie 2015, superstarul RXF Sandu Lungu a devenit tatic de gemeni. Sandu s-a imbogatit cu o fetita, Gloria Alexandra, respectiv  cu un baietel, Alexandru Vlad. Promotorul Sebastian Vieru si staff-ul RXF ii felicita pe Sandu Lungu si pe doamna Lungu si le ureaza sa aiba parte de o viata plina de impliniri si sanatate iar cei mici sa ii faca mandri de ei.
În data de 19 octombrie, orădeanul Sergiu Breb a fost desemnat noul campion RXF la categoria  84 de kg în urma meciului de revanșă susținut împotriva lui Ciprian Chiru.  Lupta dintre cei doi, confruntare plină de adrenalină și suspans, a fost declarată una dintre cele mai spectaculoase din cadrul Galei RXF 20, reușind să ridice publicul sibian în picioare. Din cauza unei accidentări suferite la mana dreaptă în cadrul evenimentului de la Sibiu, Sergiu Breb nu va mai fi apt de luptă în următoarele două luni.   

Campionul RXF îi mulțumește doctorului Silviu Vlad care îl ajută să își reia activitatea cat mai curand posibil. De asemenea sportivul le promite fanilor că va fi mai spectaculos și va munci mai mult decât până în prezent, deoarece câștigarea centurii RXF reprezintă un nou început pentru el și își dorește să facă față cu brio tuturor provocărilor pe care le va întâmpina în cariera sa sportivă.
Capul de afiş al galei internaţionale de kickboxing de la Sibiu a fost câştigat fără drept de apel de luptătorul olandez Albert Kraus, învingător la puncte prin decizie unanimă contra veteranului bucureştean Marius Tiţă. Ieşeanul Sebastian Ciobanu a înregistrat a 6-a înfrângere consecutivă în competiţiile de kickboxing. Aseară la Sibiu, Ciobanu a cedat la puncte după 3 runde în faţa olandezului Tarik Khbabez. Boxerul craiovean Sorin Tănăsie a debutat cu dreptul în kickboxing, victorie la puncte contra maghiarului Áron Szilágyi. Un alt boxer, Cosmin Joltea, a cedat la puncte în faţa lui Sebastian Cozmincă. 

-95.0 kg: Sebastian Cozmincă (Romania) def Cosmin Joltea (Romania) UD decizie unanima
-71.0 kg: Robert Stoica (Romania) def Salamu Dzamalkhavov (Rusia) TKO R2
-61.0 kg: Eugen Dragomir (Romania) draws Bekhan Evsultanov (Russia) egalitate dupa 3 runde
-75.0 kg: Dragoș Fluerașu (Romania) def Mansur Vaduev (Russia) UD
-67.0 kg: Zahid Zairov (Uzbekistan) def Lom-Ali Eskijew (Chechnya) UD
-61.0 kg: Sorin Tănăsie (Romania) def Áron Szilágyi (Hungary) UD
-72.5 kg: Hysni Beqiri (Kosovo) def Warren Stevelmans (Netherlands)  KO R1
-77.0 kg: Jamie Bates (UK) def Pavel Turuk (Belarus) UD
-77.0 kg: Sergej Braun (Germany) def Dorin Stan (Romania) UD
-72.5 kg: Parviz Abdullayev (Azerbaijan) def Haris Ferizović (Romania) UD
-61.0 kg: Umar Paskhaev (Russia) defeats Marius Tolea (Romania) UD
+95.0 kg: Tarik Khbabez (Netherlands) def Sebastian Ciobanu (Romania) UD
-73.5 kg: Albert Kraus (Netherlands) def Marius Tiţă (Romania) UD
-95.0 kg : Jhonata Diniz (Brazil) def Valentin Slavikovski (Belarus) KO R1

Spectacolul artelor marţiale continuă la Sibiu luni 19 octombrie cu Real Xtreme Fighting 20, eveniment de MMA - arte marţiale mixte. RXF 20 va consemna debutul campionului Glory, olandezul Rico Verhoeven, în lumea artelor marţiale mixte. Vor mai lupta în faţa publicului sibian, Tolea Ciumac, Ioan "Gerula" Vrânceanu, Ionuţ "Pitbul" Atodiresei şi campionul RXF la 84 de kg, bucureşteanul Ciprian Chiru, neînvins în întrecerile profesioniste de MMA. RXF 20 va fi în direct pe Sport.ro de la ora 21.00.

Brașoveanul Ioan Vrânceanu alias “Dacul Gerula” este un sportiv foarte serios și ambițios, care și-a făcut debutul în MMA în cadrul Galei RXF Brașov din luna iulie a anului 2013, reușind în numai 2 ani performanța de a ajunge printre numele sonore ale MMA-ului românesc. Încă de la început, Ioan Vrânceanu s-a dovedit a fi un luptător perseverent și talentat, ajungând până în prezent la un palmares de 9 lupte în MMA-ul profesionist. Una dintre cele mai spectaculoase victorii a obținut-o în fața clujeanului Bogdan Nuț, confruntare care după 3 runde pline de adrenalină și suspans s-a încheiat în ultimele minute cu victoria brașoveanului, printr-un knockout neașteptat ce a făcut înconjurul lumii încă din primele zile de la postarea luptei pe internet.

De asemenea în ultima sa luptă care a avut loc în cadrul Galei RXF 19 din Galați, Gerula a dat piept cu Josh “Gentleman” Hill, campion al Canadei extrem de experimentat, care de-a lungul carierei sale sportive a întânlit în cușcă nume grele din MMA-ul mondial.  Lupta strânsă dintre cei doi, care s-a încheiat la decizie la finalul a 3 runde senzaționale, a fost apreciată și aplaudată, ridicând în picioare publicul gălățean.

În data de 19 octombrie, brașoveanul Ioan Vrânceanu va lupta în următoarea gală marca Real Xtreme Fighting, RXF 20, care va fi gazduită de Sala Transilvania din Sibiu, oraș în care sportivul locuiește si se antrenează în prezent. Sibienii sunt asteptați să îl susțină pe “Dacul Gerula” în cel mai incendiar eveniment de Arte Marțiale Mixte ce a avut loc vreodata în Sibiu.
Corina, una dintre cele mai mediatizate și îndrăgite vedete din Romania va încinge atmosfera în deschiderea celui mai așteptat eveniment de arte marțiale mixte (MMA) al anului, RXF 20 ce va avea loc la Sala Transilvania din Sibiu în data de 19 octombrie. Publicul sibian este așteptat să ia parte live la un show de excepție marca RXF, și să urmărească pe viu prestația incendiară a artistei, precum și cele 10 confruntări spectaculoase dintre sportivi de renume la nivel mondial.

Nu ratați acest eveniment plin de adrenalină și suspans din data de 19 octombrie din Sibiu! 

Real Xtreme Fighting (RXF) revine cu o nouă gală plină de adrenalină și suspans în Sibiu, oraș ce va fi pentru a treia oară gazda celor mai spectaculoase show-uri de MMA din România. Peste 20 de luptători de renume din țară și din străinătate vor intra în cușca RXF 20 pe data de 19 Octombrie la Sala „Transilvania”, într-un show incendiar.

Cel mai așteptat moment la galei de la Sibiu va fi debutul în MMA al binecunoscutului luptător de kickbox Rico Verhoeven, campion al promoției Glory la categoria grea, care de-a lungul carierei sale a dat piept cu sportivi  de renume precum Semmy Schilt, Errol Zimmerman, Gokhan Saki, Daniel Ghita, Benjamin Adgebuiy. Vor mai intra în cușcă la Sibiu, Ionuț “Pitbull” Atodiresei, sportivul cu unul dintre cele mai rapide knockout-uri din MMA-ul mondial (3,5 secunde), celebrul Tolea Ciumac, Ioan “Gerula” Vrânceanu, luptător extrem de ambițios care în Gala RXF 18 din Cluj-Napoca a obținut o frumoasă victorie printr-un knockout  impresionant ce a făcut înconjurul lumii în doar trei luni, iar în Gala RXF 19 a dat piept cu Josh Hill, sportiv foarte experimentat, campion al Canadei, lupta dintre cei doi fiind declarată una dintre cele mai spectaculoase confruntări ale anului. De asemenea, în cadrul Galei RXF 20 din Sibiu va avea loc meciul revanșă dintre Sergiu Breb și Ciprian Chiru, pentru centura categoriei 84 kg. Un nume de referință din lumea arbitrajului mondial va lua parte la evenimentul din Sibiu și anume Herb Dean, care a arbitrat în premieră la RXF pe data de 31 august.

Evenimentul RXF 20 din Sibiu va fi transmis în direct de posturile autohtone Sport.ro și ProTV International, de către rețeaua internațională FightBox TV, care acoperă  40 de țări din întreaga lume, precum și de canalul sportiv Fight Network în peste 30 de țări din lume.


Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.rxflive.comwww.xtreme-store.rowww.facebook.com/pages/RXF, canalul de Youtube RXFighting!www.youtube.com/user/RXFighting


_____________________________________________________________________________________________________________________________________


Real Xtreme Fighiting returns with a new MMA event at Sibiu, city that host for the third time the most spectacular MMA show from Romania. More than 20 renowned fighters from Romania and abroad will enter in RXF 20 cage on 19 october at Transilvania Venue, givind to MMA fans an explosive show.

The most important part of the show will be the MMA debut of the wellknown kickboxing fighter Rico Verhoeven, heavyweight champion of Glory promotion, which through his sports career stood up with worldknown fighters as Semmy Schilt, Errol Zimmerman, Gokhan Saki, Daniel Ghita, Benjamin Adgebuiy.

It also will enter in the cage at Sibiu Ionut “Pitbul” Atodiresei, the fighter with the most fast knockout from the world (3,5 seconds), the famous Tolea Ciumac, Ioan “Gerula” Vranceanu, a fighter extremely ambitious who won the fight from Cluj-Napoca by an impressive knockout which made the headlines in just 3 months, who also fought with Josh “Gentleman” Hill, a very experienced fighter, champion of Canada, the fight between them was declared one of the most spectacular fights of the year. Also, the payback fight for RXF title at 84 kg, between Sergiu Breb and Ciprian Chiru will take place at the event from Sibiu. One of the most appreciated referee in the world, Herb Dean will be part of RXF shows for the second time.

The 20th RXF Event will be live on our national channels Sport.ro and Protv International, on the internatinal network FightBox TV, covering 40 countries worldwide and also by the channel FightNetwork, covering 30 countries worldwide.

Follow us onwww.rxf.rowww.rxflive.comwww.xtreme-store.rowww.facebook.com/pages/RXF, Youtube channel RXFighting!www.youtube.com/user/RXFighting

Din data de 29 septembrie 2015 s-au pus in vanzare bilete pentru Gala RXF 20 Sibiu, cel mai incendiar show de Arte Marțiale Mixte organizat vreodata în Sibiu, ce va avea loc luni, 19 octombrie la Sala Transilvania.
(BILETE AICI)

Gala de MMA RXF 20 Sibiu va alinia la start cei mai experimentați luptători de contact din țară cât și de peste hotare precum kickboxerul Rico Verhoeven, campion al promoței Glory la categoria sa, Ioan “Dacul Gerula” Vrânceanu, un sportiv foarte apreciat în rândul fanilor sporturilor de contact, binecunoscutul Tolea Ciumac, dar și Sergiu Breb și Ciprian Chiru care vor lupta pentru centura categoriei 84 kg.

Real Xtreme Fighting vă invită luni 19 octombrie, la Sala Transilvania din Sibiu, să luați parte la un eveniment senzațional de MMA, pentru a urmări pe viu cele 10 confruntări de excepție din cușca RXF 20.
Cristian Mitrea, fostul campion al greilor RXF, şi-a anunţat revenirea în cuşcă la începutul lui 2016. Mitrea, 34 de ani, a fost nevoit să suporte o complicată operaţie la umărul drept unde s-a accidentat în anii '90, în perioada în care juca rugby de performanţă. În timp, accidentarea I s-a agravat, astfel încât singura soluţie pentru remedierea problemei a fost intervenţia chirurgicală. Operaţia a fost dusă la bun sfârşit de o echipă medicală a unei clinici din Strasbourg. "Am primit asigurări că în trei luni îmi pot relua antrenamentele ceea ce înseamnă ca în februarie cel mai târziu voi putea reveni în RXF. Braţul nu mă doare, însă mă doare faptul că stau de atâta vreme departe de sport. Mi-e dor de antrenamente, de colegi, de adrenalina pe care o simţi în tot corpul când intri în cuşcă. Voi fi ce am fost şi chiar mai mult decât atât", afirmă Mitrea care a luptat ultima oară la RXF 17, la Craiova, unde l-a învins pe britanicul Marvin Campbell prin kimura în prima rundă. În RXF, Cristian Mitrea are şase victorii şi nici o înfrângere iar la ora disputării meciului cu Marvin Campbell era campionul en-titre al categoriei grele din RXF, titlu care, ulterior, prin accidentarea sa, a devenit vacant.
În data de 16 octombrie 2015, Sibiul va fi gazda celui mai spectaculos show de kickbox al anului, organizat în premieră de promoția Real Xtreme Fighting (RXF) în colaborare cu Superpro Team, eveniment realizat sub denumirea ACB (Absolute Championship Berkut) ce reprezintă o etapă preliminară pentru ACB Grand Prix Final.

Toți fanii sporturilor de contact sunt așteptați la Sala Transilvania din Sibiu, să îi urmărească pe viu pe cei mai valoroși sportivi ai prezentului din kickboxul românesc și mondial, în 10 confruntări de excepție. Main event-ul galei îi readuce față în față pe Albert Kraus, campion K1-Max și îndrăgitul sportiv român Marius Tiță.

Va mai intra în ring Sebastian Ciobanu, luptătorul care de-a lungul carierei sale sportive a obținut numeroase victorii în confruntări cu nume grele din lumea artelor marțiale, printre care și renumitul Mighty Mo, iar Sorin “Pantera” Tănăsie, boxer român extrem de experimentat, își face debutul în kickboxul profesionist în cadrul galei de la Sibiu. De asemenea kickboxeri faimoși de peste hotare precum Jhonata Diniz, luptător al promoției Glory, Hisny Beqiri, Sergej Braun, Nando Calzetta vor oferi publicului sibian show-uri pline de adrenalină și suspans.

RXF și Superpro Team vă invită vineri, 16 octombrie la Sala Transilvania din Sibiu să urmăriți cea mai senzațională gală de kickbox din acest an.
Marti, 22 septembrie, Real Xtreme Fighting (RXF) a organizat o conferință de presă în București, la care au luat parte Sebastian Vieru, promotorul RXF, kickboxerul olandez Rico Verhoeven ce va debuta în MMA-ul profesionist în următoarea gală RXF, precum și antrenorul acestuia, Dennis Krauweel.

Kickboxerul din Olanda, Rico Verhoeven, campion al promoției Glory la categoria grea , ce are un palmares impresionant de 46 victorii din 57 meciuri disputate, va intra pentru prima dată în cușcă în data de 19 octombrie în cadrul galei de MMA, RXF 20 , ce va avea loc în Sibiu. De-a lungul carierei sale sportive, Rico Verhoeven a luptat în cele mai mari promoții de kickbox la nivel mondial  și a dat piept cu luptători extrem de experimentați din întreaga lume, nume precum: Semmy Schilt, Errol Zimmerman, Gokhan Saki, dar și cu doi kickboxeri români de renume, Daniel Ghiță și Benjamin Adgebuiy, confruntări ce s-au încheiat cu victoria luptătorului olandez.

Real Xtreme Fighting vă invită luni 19 octombrie în Sibiu, să îl susțineți pe Rico Verhoven în meciul său de debut din MMA-ul profesionist.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tuesday, 22 september, Real Xtreme Fighting (RXF) organised a press conference in Bucharest,  where participated Sebastian Vieru, the RXF promoter, the Dutch kickboxer Rico Verhoeven, which will make his debut in professional MMA at next RXF Event, and his coach, Dennis Krauweel.

The kickboxer native from Netherlands, Rico Verhoeven, is the Glory Champion at his weight class, with an impressive record of 46 wins from 57 disputed fights, will enter for the first time in the cage on 19th October at the MMA Event named RXF 20, which will take place in Sibiu. Throughout his sport career, Rico Verhoeven fought in the biggest kickboxing promotions of the world and he faced up with the most experienced global fighters, big names as: Semmy Schilt, Errol Zimmerman, Gokhan Saki, even two renowned romanian kickboxers, Daniel Ghita and Benjamin Adgebuiy, confrontation that ended with the victory of the Dutch fighter.

Real Xtreme Fighting invites you on Monday 19th October in Sibiu, to support Rico Verhoven in his professional MMA debut.

Galerie FOTO / PHOTO Gallery – Click HERE
După o nouă Gală de mare succes, RXF 19 Galați, promoția Nr. 1 în România în organizarea evenimentelor dedicate MMA, a hotărât că este timpul să se alinieze în întregime la exigențele impuse de cele mai mari promoții ale lumii. Astfel, începând cu următorul show, RXF va adopta regulile Unified Rules of Mixed Martial Arts, care, pe lângă câteva modificări la nivel organizatoric, vor permite luptătorilor și loviturile de cot. Recunoașterea internațională obținută deja, atât prin contractele de televiziune cu posturi internaționale de profil precum Fight Network și FightBox HD, dar și prezența în cadrul show-urilor RXF a unor nume grele ale MMA-ului mondial ca Alexandru Lungu, Mighty Mo, Josh Hill sau Herb Dean, sunt motive suficiente pentru a putea afirma că promoția noastră a ajuns la maturitatea necesară unei asemenea decizii.

Fiți alături de noi și în continuare pentru că surprizele, adrenalina și suspansul celor mai explozive show-uri de MMA din Europa vor continua în Galele RXF!
Brașoveanul în vârstă de 35 ani, Ioan Vrânceanu, supranumit “Gerula”, practicant al Artelor Marțiale Mixte (MMA), ce se antrenează la clubul sportiv Kudokai din Sibiu a devenit într-un timp foarte scurt unul dintre cei mai buni luptători de MMA din România la categoria 65 kg.

Sportivul a dat dovadă de ambiție și seriozitate, obținând până în prezent 4 victorii din meciurile disputate în MMA-ul profesionist, dovedind de fiecare dată că își dorește să facă performanță și să ajungă cât mai sus posibil. În ultimul său meci disputat în cadrul Galei RXF 18 din Cluj-Napoca, unde I-a întâlnit în cușcă pe clujeanul Bogdan Nuț, după trei runde în care și-a dominat adversarul, Ioan Vrânceanu a obținut o frumoasă victorie printr-un knockout spectaculos care a făcut înconjurul lumii în doar două luni de zile, acaparând toți iubitorii sporturilor de contact din întreaga lume, confruntarea dintre cei doi devenind una dintre cele mai spectaculoase lupte ale anului.

În data de 31 august, în cadrul galei RXF 19 din Galați, Ioan “Gerula” Vrânceanu va disputa unul dintre cele mai grele meciuri din cariera sa sportivă, dând piept cu cel mai bun luptător de MMA din Canada la categoria bantamweight, Josh “Gentleman” Hill, sportiv extrem de experimentat care și-a început cariera în MMA la vârsta de 21 ani, reușind în doar 7 ani să devină cel mai de temut luptător de Arte Marțiale Mixte din Canada, și care a luptat în celebra promoție The Ultimate Fighter, având în palmares 12 lupte în, dintre care 11 s-au încheiat cu victoria acestuia.

Co-main Event-ul Galei RXF 19 din Galați, confruntarea dintre Ioan “Gerula” Vrânceanu și Josh “Gentleman” Hill, se anunță a fi o luptă spectaculoasă, plină de adrenalină și suspans. Nu ratați acest show incendiar din data de 31 August, ce va avea loc la Patinoarul Dunărea din Galați!

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFightingIMG 5343Poza Josh Hill Tuf
Din data de 12 august s-au pus în vânzare bilete pentru Kombat Fest Galați, un show inedit și de noutate absolută în România, marca RXF: 
http://www.eventim.ro/ro/bilete/gala-de-box-rxf-19-galati-patinoarul-dunarea-405454/event.html


Maratonul de evenimente sportive Kombat Fest Galați va avea loc în Galați în perioada 27-31 August 2015.

Program Kombat Fest Galați:

Joi 27 August – Cântar Oficial al Galei de Box Cristian Ciocan vs Sherman Williams

Vineri 28 August – Gala de Box Cristian Ciocan vs Sherman Williams

Sâmbătă 29 August – Fan Expo

Duminică 30 August – Cântar Oficial al Galei de MMA RXF 19 Galați

Luni 31 August – Gala de MMA RXF 19 Galați


Gala de Box Cristian Ciocan vs Sherman Williams îi va aduce față în față pe unul dintre cei mai renumiți boxeri români, Cristian “Hammer” Ciocan și tancul din Bahamas, Sherman Williams, care de-a lungul carierei sale sportive a luptat pentru titlul mondial cu celebrul pugilist american Evander Holyfield. Gala de Box din Galați va alinia la start și alți boxeri celebri din România și din străinătate precum Viorel Simion, care va lupta pentru titlul de campion mondial WBF al categoriei featherweight împotriva maghiarului David Kis, Cezar Juratoni, una dintre speranțele boxului românesc, precum și Amansio Paraschiv, binecunoscutul luptător de kickbox, care își va face debutul în boxul profesionist în cadrul acestui eveniment.

Gala de MMA RXF 19 Galați va aduce în cușcă cei mai buni sportivi de contact ai prezentului, atât din țară cât și de peste hotare, precum colosul Sandu Lungu ce îl va confrunta pe Mahmoud Hassan, un luptător extrem de experimentat din Egipt, campionii RXF la categoriile 95 și 77 kg, Adrian Preda respectiv Mike Brightmon, prima campioana absolută a României din MMA-ul feminin, Cristina Stanciu și Ioan Vrânceanul, care îl va întâlni în cușcă pe canadianul Josh Hill.

Vă așteptăm în perioada 27-31 august în Galați, să luați parte la cel mai complex eveniment marca RXF, Kombat Fest Galați, pentru a urmări pe viu show-uri de excepție, pline de adrenalină. 

Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.rxflive.comwww.xtreme-store.ro,  www.facebook.com/pages/RXF, canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting
Real Xtreme Fighting (RXF) pregătește o nouă surpriză iubitorilor sporturilor de contact. În data de 28 august, RXF organizează în premieră gala anului din boxul românesc, eveniment ce va reuni cei mai buni pugiliști autohtoni și din străinătate, nume care au marcat boxul contemporan la nivel mondial. Capul de afiș al galei de box este lupta dintre Cristian Ciocan,  care potrivit site-ului internațional Boxrec, se află în topul 25 ai celor mai buni boxeri ai lumii la categoria grea și tancul din Bahamas, Sherman Williams, care are în palmares mai mult de 35 victorii și de-a lungul carierei sale a luptat pentru titlul mondial cu celebrul boxer american Evander Holyfield.

Gala de box din Galați îi va aduce din nou în ring pe renumiții boxeri români Viorel Simion, cel care va lupta pentru titlul de campion mondial WBF al categoriei featherweight cu maghiarul David Kis, Sorin “Pantera” Tănăsie, dar și pe Cezar Juratoni, una dintre speranțele boxului din România. De asemenea își va face debutul în boxul profesionist, binecunoscutul luptător de kickbox, Amansio Paraschiv.

Gala de Box Cristian Ciocan vs Sherman Williams va fi gazduită de Patinoarul Dunărea din Galați, unde sunt așteptați peste 5000 de spectatori care țin să urmărească pe viu luptele senzaționale ce se vor desfășura în cadrul primei gale de box marca RXF.

Real Xtreme Fighting promite un sfârșit de vară senzațional pentru sporturile de contact din România, pregătind multe alte surprize fanilor de arte marțiale.Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, www.rxflive.com, www.xtreme-store.rowww.facebook.com/pages/RXF, canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting
Seria surprizelor RXF continuă. Real Xtreme Fighting promite un sfârșit de vară senzațional pentru iubitorii de arte marțiale, cu  lupte spectaculoase între cei mai buni sportivi din România și din întreaga lume, arbitri renumiți la nivel mondial și muți invitați speciali, nume de referință în lumea sporturilor de contact.

Unul dintre invitații speciali ai Galei RXF 19 Galați, va fi legenda MMA-ului mondial, unul dintre cei mai îndrăgiți luptători de contact ai planetei, Wanderlei Silva, care de-a lungul carierei sale sportive a luptat în cadrul celebrelor promoții de MMA, UFC și Pride, având un palmares impresionant în MMA-ul mondial.

Cel supranumit „The Axe Murdererva susține seminarii, sesiuni de autografe, și va împărtăși tuturor fanilor de MMA din România experiențele trăite de-a lungul carierei sale. Wanderlei Silva va fi însoțit de către antrenorul său, binecunoscutul Mauricio “Veio” Amado, care a antrenat și încă antrenează cei mai buni luptători de MMA din UFC, Bellator și nu numai, nume precum: Anderson Silva, Mauricio Shogun” Rua, Sergio Moraes, și mulți alți foști și viitori campioni în artele marțiale mixte de peste hotare.  De asemenea, Mauricio Amado este deținător al centurii negre BJJ și are una dintre cele mai cunoscute școli de MMA de peste ocean, Evolucao Thai MMA.

Real Xtreme Fighting îi invită pe toti iubitorii sporturilor de contact să ia parte la unul dintre cele mai spectaculoase show-uri de MMA din acest an, RXF 19 Galați din data de 31 august, precum și la seminariile și sesiunile de autografe organizate, unde vor avea șansa de a-i cunoaște pe viu pe cei mai de succes oameni din lumea artelor marțiale mixte.

Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.rxflive.comwww.xtreme-store.rowww.facebook.com/pages/RXF, canalul de Youtube RXFighting!www.youtube.com/user/RXFighting
Real Xtreme Fighting (RXF) pregătește o nouă surpriză iubitorilor sporturilor de contact pentru acest final de vară în cadrul următoarei gale de MMA marca RXF, care va avea loc în data de 31 august la Patinoarul “Dunărea din Galați.

Unul dintre invitații speciali ai evenimentuli RXF 19 este americanul Herb Dean, arbitru în galele UFC, care în ultimii 5 ani, a fost declarat de către Fighters Only Magazine, cel mai bun arbitru de Arte Marțiale Mixte (MMA) din întreaga lume. Acesta va arbitra în Gala RXF 19 Galați și de asemenea va susține un seminar pentru arbitrii de MMA din România.

RXF promite un sfârșit de vară senzațional pentru sporturile de contact din România, pregătind noi surprize fanilor de arte marțiale.Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, www.rxflive.com, www.xtreme-store.rowww.facebook.com/pages/RXF, canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting
Titlul de campion RXF al categoriei 70 kg a devenit vacant dupa ce Dinu Bucaleț, sportivul care a caștigat centura acestei categorii în luna martie, a decis să se retragă din galele profesioniste de MMA, în continuare fiind instructor de BJJ la clubul sportiv de care aparține.  

Așadar în cel mai scurt timp, conducerea RXF va relua căutarea celui mai bun luptător al categorieri 70 kg, piramida urmând să stabilească o nouă ierarhie a sportivilor, iar până la sfârșitul acestui an va fi desemnat un nou campion absolut, în cadrul uneia dintre galele RXF ce vor avea loc în anul 2015.
În urma discuțiilor apărute după disputarea meciului pentru Centura RXF la categoria -84 kilograme, care a avut loc între campionul Ciprian Chiru și challenger-ul Sergiu Breb, conducerea promoției Real Xtreme Fighting a decis să organizeze meciul revanșă între cei doi combatanți.
Astfel, în momentul în care cei doi sportivi vor fi apți și pregătiți din punct de vedere fizic, RXF va organiza meciul revanșă pentru centura categoriei, acesta urmând a avea loc într-una din următoarele Gale din 2015.
În lumina discuțiilor contradictorii apărute după meciul pentru centura RXF la categoria 84 kilograme, între sportivii Ciprian Chiru și Sergiu Breb, RXF dorește să facă anumite clarificări.

Decizia arbitrilor judecători nu poate fi influențată în vreun fel de către organizatorii RXF. Astfel, înregistrarea video a luptei dintre cei doi combatanți a fost deja trimisă către mai multe organizații de arbitraj la nivel internațional, inclusiv către arbitrii respectați care activează în cadrul UFC, pentru a fi analizată.

În momentul în care vom avea răspunsul acestor foruri, le vom face publice, pentru a asigura o cât mai mare transparență și corectitudine în relaționarea cu toți cei ce ne urmăresc. În urma acestor clarificări, vom decide care este cea mai bună soluție pe care o putem adopta. De asemenea, RXF va organiza în cel mai scurt timp, cursuri de specializare pentru arbitrii de MMA, cu aportul unor organizații internaționale de arbitraj, recunoscute în mod real, de către cele mai mari promoții din lume.
Referitor la sportivii accidentați în cursul evenimentului RXF din 15 iunie 2015, desfășurat la Cluj:

Sportivii Bogdan Nuț și Diana Belbiță au suferit traumatisme craniocerebrale fără pierdere de cunoștință dar cu minime semne de afectare neurologică tranzitorie. Ca urmare se va aplica perioada minimă de suspendare prevăzută de protocoalele celor mai multe federații de sport de luptă existente, și anume:
- ambii sportivi vor întrerupe antrenamentele pentru o lună și jumătate (45 de zile)
- ambii sportivi nu vor practica antrenamente susceptibile să producă noi traume (antrenamentele vor decurge fără sparring și fără teme cu partener care ar putea genera noi traume, cum ar fi proiecții, sparring cu temă desfășurat în forță și viteză) și nu vor putea relua competițiile pentru încă o lună jumătate de la reluarea antrenamentelor (încă 45 de zile), în total - 90 de zile de suspendare medicală.

Supervizor medical
Dr. Alexandru Theodor Amarfei
În data de 15 iunie, Real Xtreme Fighting (RXF) se pregătește să prezinte în scenă cei mai importanţi luptători din țară şi din străinătate, într-un show de excepţie, în cadrul celui mai mare eveniment de arte marțiale mixte organizat vreodata în România, RXF 18, ce va fi gazduit de Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

-       ACCESUL PUBLICULUI ÎN SALA POLIVALENTA VA FI PERMIS ÎNCEPÂND CU ORELE 19:00;

-       ESTE INTERZIS ACCESUL ÎN SALA POLIVALENTĂ CU ALIMENTE, OBIECTE CONTONDENTE, ETC.;

-       ACCESUL ÎN PARCAREA SUBTERANĂ A SĂLII POLIVALENTE SE FACE DOAR PE BAZĂ DE LEGITIMAȚIE;

-       ACCESUL MINORILOR SUB 8 ANI ESTE GRATUIT;

-       FUMATUL ÎN INCINTA SĂLII POLIVALENTE ESTE STRICT INTERZIS.Va multumim și vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting
Real Xtreme Fighting (RXF) va invită la Cântarul Oficial prilejuit de Gala RXF 18

Real Xtreme Fighting (RXF), liderul de necontestat în organizarea de evenimente dedicate Artelor Marțiale Mixte (MMA) din țară, are plăcerea de a va invita la Cântarul Oficial prilejuit de cea mai mare gală de gen organizată vreodată în România, RXF 18, ce se va desfășura luni, 15 Iunie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Cântarul Oficial al galei RXF 18 va avea loc duminică, 14 Iunie, începând cu orele 16:00, în incinta Iulius Mall din Cluj-Napoca. RXF va prezenta în scenă cei mai renumiți luptători autohtoni și de peste hotare precum: Sandu Lungu, Jeff Monson, Adrian Preda, Marian Rusu, Ciprian Chiru, Marius Tiță, Robert Orbocea, Ciprian Mariș, Florin Gârdan, Diana Belbiță, Cristina Stanciu, Tomasz Czerwinski, Ibrahim Telii și mulți alții.
Vă așteptăm în număr cât mai mare să luați parte live la un show de excepție.Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, www.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting


Fightcard RXF 18 MIC
Cluj-Napoca găzduiește în premieră, pe 15 iunie, o gală de MMA – arte marțiale mixte, sub brandul Real Xtreme Fighting. Evenimentul RXF de la Cluj va avea loc în Sala Polivalentă, care, pentru evenimente de acest gen, are o capacitate de 9.500 de locuri. Ultimele şase gale RXF, organizate la Mamaia, Botoșani, Sibiu, București, Brașov și Craiova, s-au disputat cu casa închisă.

Capul de afiș al galei RXF 18 va fi meciul dintre legenda sporturilor de contact din Romania, orădeanul Alexandru Lungu, și americanul Jeff “The Snowman” Monson, care pe parcursul carierei sale a luptat în cele mai celebre promoții de MMA din lume – Pride, UFC sau Cage Warriors. Mai intră în cușcă la Cluj, printre alții, unii dintre cei mai buni luptători de MMA din România cum ar fi Adrian Preda și Ciprian Chiru, campioni RXF ai categoriilor 95 kg, respectiv 84 kg, Robert Orbocea și Marian Rusu, românii cu două dintre cele mai rapide KO-uri din MMA-ul mondial, clujenii Bogdan Nuţ, Ciprian Mariş, Dorin Stan și George Peintinger, polonezul Tomasz Czerwinski și turcul Ibrahim Telli. De la Cluj-Napoca nu vor lipsi nici fetele. Cristina Stanciu și Diana Belbiţă vor lupta pentru prima centură din MMA-ul feminin românesc, la categoria 60 kg.

Evenimentul RXF 18 de la Cluj-Napoca va fi transmis în direct de posturile autohtone Sport.ro și ProTV International, precum și  de către rețeaua internațională FightBox TV, care acoperă  40 de țări din întreaga lume. 
Real Xtreme Fighting (RXF) se pregătește să prezinte în scenă cei mai importanţi luptători din țară şi din străinătate, într-un show de excepţie, în cadrul Galei RXF 18. Pe data de 15 Iunie, începând cu orele 19:00, accesul publicului va fi permis la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca. 

Din data de 21 aprilie, au fost puse în vânzare biletele pentru gala RXF 18 din Cluj-Napoca: 

http://www.eventim.ro/ro/bilete/rxf-18-cluj-napoca-sala-polivalenta-395007/event.html


Vă așteptăm în data de 15 Iunie la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, să luați parte la cel mai mare eveniment de MMA organizat vreodată în România, pentru a urmări pe viu un show de excepție, plin de adrenalină, momentul culminant al galei fiind reprezentat de confruntarea dintre doi coloși, legende ale sporturilor de contact, Sandu Lungu, cel mai renumit greu al României și americanul Jeff “The Snowman” Monson, un luptător de MMA extrem de experimentat și îndrăgit în rândul iubitorilor de Arte Marțiale Mixte.

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting
Având doi dintre cei mai buni antrenori din România și din Europa, Alexandru Lungu respectiv Dennis Siver, orădeanul Florin “Fierul” Gârdan a devenit într-un timp foarte scurt cel mai bun luptător de MMA din țară de la categoria 65 kg, în prezent fiind deținătorul centurii RXF.

Luptătorul a început să practice sporturi de contact în urmă cu 2 ani, făcându-și debutul în MMA în cadrul galei RXF 6 din luna iulie a anului 2013, anunțându-se încă de la început unul dintre cei mai talentați și promițători luptători de MMA din România. Din momentul primei sale victorii în cușca RXF, sportivul se antrenează doar pe reguli de MMA, bazându-se atât pe lupta în picioare, cât și la sol. Încă de la debut, Florin “Fierul” Gârdan a dat dovadă  de multă ambiție și seriozitate, dorința sa fiind aceea de a face performanță și de a ajunge cât mai sus posibil. Porecla luptătorului, “Fierul”, a fost aleasă de antrenorul său, Alexandru Lungu, datorită forței loviturilor și puterea de a întoarce meciul în favoarea sa.  

După numeroase victorii, la sfârșitul anului 2014 luptătorul orădean a devenit campion absolut al categoriei 65 kg, după ce l-a învins pe adversarul său, Bogdan Barbu, într-un meci sângeros și greu, ce s-a desfășurat pe parcursul a trei runde. În data de 15 iunie 2015, Florin Gârdan susține o nouă luptă importantă din cariera sa, în cadrul celei mai spectaculoase gale, RXF 18 ce va avea loc la Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, și promite că va păstra în continuare titlul de campion RXF.      

Real Xtreme Fighting (RXF) îi invită pe toți iubitorii sporturilor de contact, să ia parte la cel mai exploziv eveniment de MMA organizat vreodată în România, RXF 18, și să îl susțină pe Florin “Fierul” Gârdan în dificila sa încercare de a-și apăra centura.
Clujeanul Ciprian Mariș în vârstă de 24 ani, supranumit “The Transilvanyan Warrior”, a devenit practicant al Artelor Marțiale Mixte în urmă cu 3 ani, din dorința de a profesa într-un sport mai complex decât luptele libere pe care le practică încă de la vârsta de 11 ani.

Sportivul a participat la numeroase competiții naționale și internaționale, obținând până în prezent locuri fruntașe la cele mai renumite gale de MMA, dând dovadă de multă muncă, determinare și seriozitate.

În luna noiembrie a anului 2014, Ciprian Mariș a intrat pentru prima dată în cușca RXF, unde l-a întâlnit pe Ioan Vrânceanu, lupta dintre cei doi gladiatori fiind declarată una dintre cele mai spectaculoase lupte ale anului 2014 din MMA-ul autohton și s-a încheiat cu victoria clujeanului. Acesta a obținut o nouă victorie spectaculoasă împotriva lui Bogdan Barbu, în cadrul evenimentului de MMA de la Brașov, RXF 17, care a avut loc în luna februarie a acestui an.

Clujeanul Ciprian Mariș va intra din nou în cușca RXF în data de 15 Iunie 2015 în cadrul celui mai mare eveniment de MMA al anului, Gala RXF 18, ce va fi găzduită de cea mai încăpatoare sală din Romania, Sala Polivalentă Cluj-Napoca. De această dată sportivul va suține unul dintre cele mai importante meciuri ale sale, deoarece va lupta pentru centura RXF de la categoria 65 kg, împotriva actualului campion, Florin “Fieru” Gârdan.

Real Xtreme Fighting (RXF) îi invită pe toți clujenii iubitori ai sporturilor de contact, să ia parte la un eveniment de MMA senzațional, RXF 18, și să îl susțină pe Ciprian Mariș care promite un show de excepție.
Luptătorul Alex Stoica, accidentat în gala RXF 17 de la Craiova, va absenta până la finele lui 2015 din competițiile de MMA. Alex a suferit o accidentare la gleznă și este nevoit să stea o perioadă departe de sala de antrenament. Staff-ul RXF este în contact permanent cu sportivul, căruia îi dorește însănătoșire grabnică, și îl susține pentru a depăși cu bine această perioadă dificilă. Alex Stoica va primi sprijin din partea RXF pe durata perioadei de recuperare. În prezent suntem în discuții avansate cu o clinică de renume pentru ca sportivii care evoluează în RXF să beneficieze de asigurări medicale gratuite. Suntem și vom fi în permanență alături de sportivii care evoluează sub brandul RXF.

Multă sănătate Alex Stoica !
Campionul RXF al categoriei grele, Cristian Mitrea, a devenit indisponibil pentru o perioadă nedeterminată de timp. Lui Cristian i s-a agravat o mai veche accidentare la umărul drept, căpătată în anii 90, în perioada în care juca rugby de performanță și va lipsi din competițiile de MMA cel puțin 7 luni. Campionul RXF va fi supus unei intervenții chirurgicale iar ulterior va avea nevoie de mai multe luni de recuperare. În această situație, de comun acord cu sportivul, conducerea RXF a hotărât să declare vacantă centura RXF a categoriei grele. Ii dorim lui Cristian Mitrea însănatoșire grabnică și îi mulțumim pentru evoluțiile avute în cadrul RXF. Sportivul promite că la revenire, centura va fi din nou a sa.

Unicul campion mondial de judo din istoria României, orădeanul Alexandru Lungu, luptă pe 15 iunie 2015 la Cluj-Napoca împotriva unui nume mare al MMA-ului mondial, americanul Jeff „The Snowman” Monson. Având un palmares impresionant, 77 de meciuri: 56 victorii – 20 înfrângeri, Monson este un nume de referință al artelor marțiale mixte. Licențiat în psihologie, Jeff Monson este practicant de sporturi de contact din copilărie și a trecut prin toate marile promoții de MMA din lume – UFC, Cage Warriors, Pride, Strikeforce sau M-1. A întâlnit în cariera sa nume grele ale artelor marțiale mixte precum Chuck Liddell, Forrest Griffin, Tim Sylvia, Josh Barnett, Roy Nelson, Daniel Cormier sau Fedor Emelianenko. De partea cealaltă, Alexandru Lungu se prezintă în fața lui Jeff Monson după o victorie de prestigiu obținută în decembrie 2014 la București, în fața samoanului Mighty Mo, KO Runda 1.

Meciul Sandu Lungu vs Jeff Monson reprezintă capul de afiș al evenimentului Real Xtreme Fighting 18, cel mai mare eveniment de MMA al anului, care va fi găzduit de noua sală a sporturilor din Cluj-Napoca. Cardul final al RXF 18 va fi definitivat la începutul lunii mai. Evenimentul va fi transmis în direct de postul de televiziune Sport.ro. 
Din cauza unui accident, Istvan Ruzsinszky nu va mai putea lupta astăzi, 16 martie, la Sala Polivalenta din Craiova în cadrul Galei RXF 17. Real Xtreme Fighting (RXF) îi multumește adversarului său, Mircea Ursu, care a acceptat provocarea de a intra în cușca RXF, dând dovadă de spirit al unui adevărat luptător.

Deoarece confruntarea dintre Mircea Ursu și Istvan Ruzsinszky a fost așteptă cu mult interes, aceasta va avea loc în cadrul unui eveniment viitor, organizat de promoția RXF.
Real Xtreme Fighting (RXF), cea mai mare promoție din România și liderul de necontestat în organizarea de evenimente dedicate Artelor Marțiale Mixte (MMA), are plăcerea de a va invita la Cântarul Oficial prilejuit de Gala RXF 17, cel mai mare eveniment de MMA al Olteniei, ce se va desfășura luni, 16 Martie, la Sala Polivalentă din Craiova.

Vă așteptăm să luați parte live la Cântarul Oficial al Galei RXF 17, ce va avea loc duminică, 15 Martie, începând cu ora 16:00, în incinta mall-ului Electroputere Parc din Craiova.


Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, www.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting  

fightcard-rxf-17 web
Real Xtreme Fighting (RXF) este cea mai mare promoție din România și liderul de necontestat în organizarea de evenimente dedicate exclusiv Artelor Marțiale Mixte (MMA). După exemplul marilor promoții la nivel mondial, RXF a reușit în numai trei ani de zile să aducă în atenția practicanților de sporturi de contact, dar și a tuturor iubitorilor sportului în general, MMA-ul autohton, îmbrăcându-l în hainele unui show spectaculos și expoziv.


Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte - MMA) este o combinație de tehnici de luptă în care se folosesc atât loviturile cu mâinile și picioarele, aruncările și proiectările, cât și continuarea luptei la sol cu lovituri, imobilizări sau torsionări.Complexitatea și spectaculozitatea MMA-ului, au făcut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen să acapareze cele mai diverse categorii de public, audiențele acestui sport ajungând la cifre impresionante, înregistrând în ultimii ani cea mai amplă și viguroasă dezvoltare din rândul sporturilor de contact. 


În data de 16 Martie 2015, Craiova va fi din nou gazda celui mai mare eveniment de MMA organizat vreodată în Oltenia. RXF revine, după un an de zile în Cetatea Băniei cu un show de excepție, dovedind încă o dată faptul că MMA-ul din Romania se apropie cu o viteză amețitoare de nivelul unor țări cu tradiție în acest sport.Gala RXF 17, gazduită de Sala Polivalentă Craiova, va alinia la start cei mai cunoscuți luptători de MMA ai Olteniei, precum și luptători renumiți din țară și de peste hotare, legende ale sporturilor de contact, care îi vor acapara pe spectatori cu complexitatea și spectaculozitatea show-urilor de lupte în cușcă. Vor reintra în cușca RXF cei mai îndrăgiți sportivi din țară precum Cristian “Pure Romance” Mitrea, primul campion al greilor din MMA-ul autohton, câștigator al centurii RXF la categoria +95 kilograme în toamna anului 2014, și totodată câștigător al show-ului “Burlăcița”, Marius Tiță, românul cu cea mai frumoasă revenire a anului trecut, după ce timp de două runde a fost dominat de adversarul său, reușind să obțină în ultima rundă o victorie incredibilă prin strangulare, Adrian Preda, luptător foarte iubit, deținător al centurii RXF la categoria 95 kg, Ionuț “Pibull” Atodiresei și Robert Orbocea, sportivi cu două dintre cele mai rapide KO-uri din MMA-ul mondial, care au reușit să își facă adversarii knockout în doar 3, respectiv 6 secunde, și Anatoli “Tolea” Ciumac, luptătorul care l-a învins pe polonezul Tomasz Czerwinski la sfârșitul anului 2014. Tot în cadrul galei RXF 17, se va disputa meciul pentru centura RXF de la categoria 70 kg, rămasă vacantă după refuzul sportivului Cătălin Cășaru de a și-o apăra. Lupta pentru gloria supremă la aceasta categorie se va da între Adrian Sturzu și Dinu Bucaleț, sportivi neînvinși în cadrul galelor RXF. Nici fetele nu se vor lăsa mai prejos, în Gala de la Craiova intrând în cușcă Diana Belbița, care până în prezent a reușit să își înfrângă în Cușcă toate adversarele, și care va da piept cu o luptătoare experimentată din Ungaria.

Real Xtreme Fighting vă invită să luați parte la un spectacol exploziv în data de 16 Martie 2015, cel mai mare eveniment de Arte Marțiale Mixte din Oltenia, un show de excepție, plin de adrenalină și tensiune. Gala RXF 17 va fi găzduită de Sala Polivalentă din Craiova și urmărită de peste 4.000 de spectatori, dar și de milioane de telespectatori, grație transmisiunilor în direct pe posturile Sport.ro și ProTV Internațional. Show-ul va fi condimentat cu prestații de excepție ale unor artiști cunoscuți din România, jocuri spectaculoase de lumini, dar și prezența fierbinte a deja cunoscutelor fete RXF.

Biletele pot fi procurate de la Sala Polivalentă Craiova și prin rețeaua Eventim: http://www.eventim.ro/ro/bilete/rxf-17-craiova-sala-polivalenta-756766/performance.html

Vă așteptăm să luați parte live la un show incendiar. Urmăriți-ne și pe site-ul www.rxf.ro , pagina de Facebook www.facebook.com/pages/RXF/209890055761022 , și canalul de Youtube www.youtube.com/user/RXFighting .
Următorul eveniment RXF va avea loc la Craiova pe data de 16 martie 2015 și va fi televizat, ca de obicei, de canalul sportiv nr.1 în România, Sport.ro. Unul dintre meciurile de interes ale galei RFX 17, va fi cel dintre Adrian Sturzu și Dinu Bucaleț, pentru centura categoriei 70 de kg. Titlul de campion RXF al acestei categorii a devenit vacant dupa ce conducerea RXF a decis să-i retragă centura lui Cătălin Cășaru, cel care o cucerise în iarna anului 2014. Conducerea RXF a luat această hotărâre întrucât sportivul în cauză a refuzat să-și apere titlul în situația în care i s-a propus acest lucru în două rânduri.

Îi urăm success lui Cătalin Cășaru în tot ceea ce va face de acum inainte, și îi mulțumim pentru luptele susținute în cadrul galelor RXF.
Promotorul Real Xtreme Fighting, Sebastian Vieru, le mulțumeste pe această cale tuturor celor care au contribuit la succesul galei RXF 16, care s-a consumat la Brașov pe 16 februarie 2015. A fost pentru a patra oară consecutiv, dupa galele de la Botoșani, Sibiu și București, când un eveniment RXF a fost sold out, și s-a disputat cu sala arhiplină. Acest lucru înseamnă că galele RXF au captat atenția publicului românesc printr-o bună organizare, prin promovarea evenimentelor în mod profesionist și, nu în ultimul rând, prin calitatea luptelor.

Chiar dacă MMA-ul din România se află încă la început de drum, chiar dacă mai avem mult de muncă, atât noi organizatorii, cât și sportivii și antrenorii, lucrurile pe care le facem împreună de peste doi ani se află pe un făgaș bun, fapt care se reflectă și în audiențele TV. Fără dorința sportivilor de a face performanță, fără contribuția sponsorilor, fără suportul presei și în special al postului de televiziune Sport.ro, am fi privit și în ziua de astazi gale de MMA doar din fotoliu și ne-am fi imaginat cum ar fi fost să fim și noi implicați în astfel de evenimente. Având în vedere că visul s-a transformat în realitate și în ziua de astazi suntem cu toții implicați cu succes în fenomenul MMA din România, conducerea Real Xtreme Fighting le mulțumește tuturor celor care au făcut ca galele RXF să adune în săli și în fața televizoarelor un număr de spectatori fără precedent în istoria sporturilor de contact din România.

Vă mulțumim, vă respectăm și vă asigurăm că, în ceea ce ne privește, ne vom strădui să facem în așa fel încât lucrurile să meargă și mai bine. 
Real Xtreme Fighting (RXF), cea mai mare promoție din România și liderul de necontestat în organizarea de evenimente dedicate Artelor Marțiale Mixte (MMA), are plăcerea de a va invita la Conferința de Presă și Cântarul Oficial, prilejuite de Gala RXF 16, primul eveniment de MMA din acest an, ce se va desfășura luni, 16 Februarie, la Sala Sporturilor din Brașov.

Conferința de Presă și Cântarul Oficial al Galei vor avea loc duminică, 15 februarie, începând cu orele 16:00, în incinta magazinului de articole sportive Decathlon, din Brașov.

Vă asteptăm să luați parte live la Conferința de Presă și Cântarul Oficial al Galei RXF 16 și să începem împreună un an senzațional pentru sporturile de contact din România!


Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting

fightcard rxf 16 mic
Brașovul este pregătit să prezinte în scenă cei mai importanţi luptători din țară şi din străinătate într-un show de excepţie, în cadrul Galei RXF 16. Pe data de 16 Februarie, începând cu orele 19:00, accesul publicului va fi permis la Sala Sporturilor Brașov. Preţul unui bilet este de 15 lei. 

Din data de 10 februarie, au fost puse în vânzare biletele pentru gala RXF 16 din Brașov: 

http://www.eventim.ro/ro/bilete/rxf-16-fight-night-brasov-sala-sporturilor-dumitru-popescu-colibasi-750989/performance.html


De asemenea, biletele pot fi procurate din Brașov din locațiile Vanilla (Unirea Shopping Center, Eliana Mall, Magnolia), incinta hipermarketului Carrefour, incinta hipermarketului Auchan și de la Sala Sporturilor.


Real Xtreme Fighting vă invită în data de 16 Februarie, începând cu orele 19:00 la Sala Sporturilor din Brașov,  să luați parte la prima gală RXF din acest an, un show de excepție, plin de adrenalină și neprevăzut. Vor intra în cușca RXF cei mai cunoscuți luptători de MMA din România și din străinătate; Sebastian Ciobanu, legenda sporturilor de contact din țară, va debuta în cușca RXF, unde îl va înfrunta pe unul dintre cei mai cunoscuți sportivi de contact ai Turciei, Ibrahim Telli.

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting


 
RXF aduce din nou spectacolul în cușcă la Brașov!


Real Xtreme Fighting (RXF) este cea mai mare promoție din România și liderul de necontestat în organizarea de evenimente dedicate exclusiv Artelor Marțiale Mixte (MMA). După exemplul marilor promoții la nivel mondial, RXF a reușit în numai trei ani de zile să aducă în atenția practicanților de sporturi de contact, dar și a tuturor iubitorilor sportului în general, MMA-ul autohton, îmbrăcându-l în hainele unui show spectaculos și exploziv.

Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte - MMA) este o combinație de tehnici de luptă în care se folosesc atât loviturile cu mâinile și picioarele, aruncările și proiectările, cât și continuarea luptei la sol cu lovituri, imobilizări sau torsionări. Complexitatea și spectaculozitatea MMA-ului, au făcut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen să acapareze cele mai diverse categorii de public, audiențele acestui sport ajungând la cifre impresionante, înregistrând în ultimii ani cea mai amplă și viguroasă dezvoltare din rândul sporturilor de contact. 

În data de 16 Februarie 2015, Brașovul va fi gazda primului show de arte marțiale mixte din acest an. RXF 16 revine în orașul unde a început revirimentul MMA-ului din România, locul în care RXF s-a simțit întotdeauna acasă,  și se anunță a fi un eveniment de excepție, dovedind încă o dată faptul că MMA-ul autohton se apropie cu o viteză amețitoare de nivelul unor țări cu tradiție în acest sport.

Gala RXF 16, gazduită de Sala Sporturilor Brașov, va alinia la start cei mai cunoscuți luptători de MMA din România și din străinătate, legende ale sporturilor de contact, care îi vor acapara pe spectatori cu complexitatea și spectaculozitatea show-urilor de lupte în cușcă. Evenimentul va avea ca și capete de afiș lupte memorabile cum ar fi cele între Ioan “Gerula” Vrânceanu și Virgil Munteanu, Bogdan Barbu și Ciprian Mariș, Bunea Izidor și Alexandru Caradima, însă principalul punct de atracție al galei va fi reprezentat de debutul în cușca RXF al binecunoscutului luptător din Kombat-ul românesc, Sebastian Ciobanu care se va confrunta cu Ibrahim Telli, un experimentat sportiv din Turcia. De asemenea în cadrul galei din Brașov, își vor face debutul în MMA, Alexandru “Wolfman” Popescu, nume important din Kickbox-ul autohton, care îl va întâlni în cușcă pe Adrian Sturzu, dar și brașoveanul, debutant în Cușcă, Marius Șalaru care se va confrunta cu mult mai experimentatul Raiko Levitchi. Tot în cadrul Galei RXF 16 un alt cunoscut sportiv de la poalele Tampei, Daniel Stinghe, va încerca să obțină un nou succes în fața propriilor spectatori. Show-ul va fi condimentat cu prestații de excepție ale unor artiști cunoscuți din România, jocuri spectaculose de lumini, dar și prezența fierbinte a deja cunoscutelor fete RXF.

Real Xtreme Fighting vă invită să luați parte la un spectacol exploziv în data de 16 februarie 2015, primul eveniment RXF al anului, un show de excepție, plin de adrenalină și neprevăzut. Evenimentul este găzduit de Sala Sporturilor din Brașov, și va fi urmărit de peste 2.500 de spectatori, dar și de milioane de telespectatori, grație transmisiunilor în direct de pe posturile Sport.ro și ProTV Internațional.

Vă așteptăm să începem împreună un an senzațional pentru sporturile de contact din România!

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este cea mai mare promoție din România care își propune să dezvolte fenomenul MMA în țară. După exemplul marilor promoții la nivel mondial, RXF a reușit în numai trei ani de zile să aducă în atenția practicanților de sporturi de contact, dar și a tuturor iubitorilor sportului în general, MMA-ul autohton, îmbrăcându-l în hainele unui show spectaculos și exploziv.


Scopul principal al promoției RXF a fost încă de la înființare, acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat, precum și promovarea acestui sport la nivel național, preluând ștafeta de la promoții anterioare precum “Provocarea campionilor”, “Strike Fighting Championship”, si multe altele.Considerăm că în anul 2014, scopul nostru a fost atins, descoperind campioni ai celor mai importante categorii de greutate, așadar în anul 2015 este momentul de a trece la următorul nivel al proiectului început în anul 2012. Datorită numeroaselor parteneriate pe care le-am încheiat cu promoții profesioniste din Europa precum și apariției a numeroase legende internaționale în galele noastre, Romanian Xtreme Fighting își schimbă denumirea în
Real Xtreme Fighting, având ca scop organizarea unor piramide pentru descoperirea campionilor europeni ai promoției RXF.


Pentru anul 2015, care se anunță a fi un an de excepție, plin de adrenalină, Real Xtreme Fighting pregătește numeroase surprize iubitorilor sporturilor de contact, și vă invită să luați parte în continuare la spectacolele explozive din cadrul Galelor RXF.
RXF 15 București „MMA All Stars” - Cel mai mare eveniment de MMA al anului în România!

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este singura organizație sportivă din România dedicată exclusiv MMA-ului autohton, promovând sportivi români și pregătindu-i pentru confruntări cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte - MMA) este o combinație între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marțiale, printre cele mai cunoscute numărându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, muay-thai, kick-box, dar și lupte libere, box, lupte greco-romane, etc.

Pe 15 decembrie, Bucureștiul va fi din nou gazda celui mai mare eveniment MMA din România, începând cu orele 19:00, la Sala Polivalentă. Peste 30 de luptători din întreaga lume îi vor acapara pe spectatori, spectaculozitatea și complexitatea show-urilor de lupte în cușcă urmând să atingă apogeul unui an senzațional pentru Romanian Xtreme Fighting și, implicit, pentru MMA-ul autohton. Cel mai așteptat moment al anului este lupta dintre doi coloși, legendele sporturilor de contact, americanul Mighty Mo și Sandu Lungu. Cei doi au intrat la slăbire în ultimele luni, făcând totul pentru ca meciul din cadrul galei bucureștene să fie un adevărat regal pentru iubitorii artelor marțiale. „Știu că am un meci de care pe care, dar Dinozaurii, în orice colț al lumii ar trăi, până la urmă tot se întâlnesc!”, spune Sandu Lungu într-un comentariu pe o rețea de socializare, primind încurajări din partea fanilor. „Bravo Sandu, îmi place dorința ta de a învinge, mult succes, sunt alături de tine cu inima”, „Ăsta e drumul. Ești în formă bună.”, „Eu zic că ești cel mai mare dinozaur Sandule”, sunt doar câteva dintre replicile susținătorilor care cred în reușita sportivului.

Tot la București se vor decerna și două dintre centurile RXF. Cătălin Cășaru și Adrian Grec luptă pentru gloria supremă la categoria 70 kg, în timp ce Florin Gârdan îl va întâlni în cușcă pe Bogdan Barbu, amândoi concurând pentru centura de la categoria 65 kg. De asemenea, vor intra în cușca RXF 15 și alți luptători din țară, precum Ionuț „Pitbull” Atodiresei, unul dintre cei mai cunoscuți luptători de contact ai ultimilor ani, Marian Rusu, românul cu cel mai rapid KO din MMA-ul mondial, Tomasz Czerwinski, polonezul care în vară a reușit să îl învingă pe Sandu Lungu tot într-un show RXF, Ion „Bombardierul” Pascu, primul român care va lupta în UFC, cea mai puternică organizație de MMA a lumii, Adrian Preda, campionul RXF al greilor, Tolea Ciumac sau Marius Tiță. De asemenea, în cadrul evenimentului din 15 Decembrie, în cușca RXF vor mai intra și luptători extrem de experimentați din Marea Britanie, Ungaria sau Israel. Show-ul va fi condimentat și cu prestații de excepție ale unor cunoscuți artiști din România, jocuri spectaculoase de lumini, dar și de prezența fierbinte a deja cunoscutelor fete RXF.

Romanian Xtreme Fighting vă invită să luați parte la un spectacol exploziv în data de 15 decembrie 2014, cel mai mare eveniment de MMA din România, un show de excepție, plin de adrenalină și neprevăzut. Evenimentul este găzduit de Sala Polivalentă din București, și va fi urmărit de peste 5.000 de spectatori, dar și de milioane de telespectatori, grație transmisiunilor în direct de pe posturile Sport.ro și ProTV Internațional.

Biletele pot fi procurate prin rețeaua Eventim, Magazinele Vodafone, Orange și Domo.

Vă așteptăm să luați parte live, la un show de excepție. Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, https://www.facebook.com/pages/RXF/209890055761022 și canalul de Youtube RXFighting: www.youtube.com/user/RXFighting


 

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este o organizație sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte - MMA) este o combinaţie între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marţiale, printre cele mai cunoscute numarându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, mhuay-thai, kick-box, dar şi lupte libere, box, lupte greco-romane etc. Complexitatea şi spectaculozitatea MMA-ului, au făcut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen să acapareze practicanţii de arte marţiale, dar şi cele mai diverse categorii de public, audienţele acestui sport ajungând la cifre  impresionante.

După exemplul marilor promoții la nivel mondial, Romanian Xtreme Fighting (RXF) a reușit în numai doi ani de zile să aducă în atenția practicanților de sporturi de contact, dar și a tuturor iubitorilor sportului în general, MMA-ul autohton, îmbrăcându-l în hainele unui show spectaculos și exploziv.

Meciuri de top și campioni absoluți în Gala de la Sibiu

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România, ajungând deja la cea de-a paisprezecea gală la nivel naţional, Show-ul de la Sibiu, din data de 3 Noiembrie, dovedind încă o data faptul că MMA-ul din România se apropie cu o viteză amețitoare de nivelul unor țări cu tradiție în acest sport.

În fața unei Săli Transilvania arhipline, acolo unde peste 3.000 de spectatori au ținut să urmărească pe viu Gala RXF, au avut loc nu mai puțin de 11 încleștări epice între cei mai buni luptători de MMA ai României, evenimentul marcând printre altele și desemnarea a 3 campioni absoluți ai promoției la diferite categorii, dar și reintrarea în cușca RXF a celui mai bun luptător de MMA din România, Ion „Bombardierul” Pascu, cel care va lupta, începând cu anul viitor, în cea mai puternică organizație din MMA-ul mondial, UFC. „Bombardierul” a reușit în doar 25 de secunde să-și distrugă adversarul venit din Ungaria, printr-un KO spectaculos care a făcut înconjurul lumii, în doar câteva zile reușind să adune aproape un milion de vizualizări!

Debutul televizat al Galei i-a adus față în față pe Ciprian Mariș și Ioan „Gerula” Vrânceanu, meciul dintre cei doi gladiatori fiind deja declarată cea mai spectaculoasă luptă a anului în MMA-ul autohton și una dintre cele mai frumoase ale lunii la nivel mondial!

Nici fetele nu s-au lăsat mai prejos, în Gala de la Sibiu intrând în cușcă 4 dintre cele mai puternice luptătoare de MMA din România, Diana Belbița și Roxana Dinescu reușind să se impună după meciuri extrem de disputate în fața lui Alice Ardeleanu, respectiv Roxanei Crișan.

Tot la Sibiu s-au decernat și trei centuri de campioni RXF, Mike Brightmon, la categoria 77 de kilograme, Ciprian Chiru la categoria 84 de kilograme și Cristian „Superman” Mitrea la categoria +95 kilograme, reușind să se impună în finale. De altfel, „Superman” Mitrea, primul campion al greilor MMA din România și câștigătorul show-ului „Burlăcița” a reușit să răstoarne toate calculele hârtiei care îl dădeau favorit pe adversarul său Marian Rusu, românul deținător al recordului mondial pentru cel mai rapid KO din MMA în doar 3.5 secunde, câștigând meciul după o serie năucitoare de lovituri care l-au pus la pământ pe Rusu.

Pe lângă succesul de public înregistrat de RXF 14, show-ul de la Sibiu, televizat în direct de posturile Sport.ro și ProTV Internațional, în peste 20 de țări, a înregistrat audiențe record, sute de mii de telespectatori urmărind evenimentul din fața televizoarelor.

15 Decembrie - RXF 15 București – cel mai mare eveniment de MMA din România

Pentru finalul acestui an, Romanian Xtreme Fighting pregătește o nouă surpriză iubitorilor sporturilor de contact din România, Gala RXF 15 ce va avea loc la Sala Polivalentă din București în data de 15 Decembrie, urmând a fi cu siguranță cel mai mare eveniment de gen care a avut vreodată loc în România. Pe afișul evenimentului de la București se vor regăsi cele mai mari nume din MMA-ul românesc, Sandu Lungu, Ion „Bombardierul” Pascu, Ionuț „Pitbull” Atodiresei, Marius Tiță, Tolea Ciumac, Ghiță „Ursul Carpatin” Ignat, Adrian Preda dar și luptători din afara țării, precum polonezul Tomasz Czerwinski sau maghiarul Zsolt Zathureczky.

Va invităm așadar să încheiem împreună un an senzațional pentru MMA-ul din România, RXF 15 București urmând a fi cireașa de pe tort, un eveniment unic, plin de adrenalină, spectacol și surprize!

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, www.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting!

Rezultate RXF 14 Sibiu, 3 Noiembrie, Sala Transilvania Sibiu, 3.000 spectatori:

Alexandru Mezei Vs. Marius Ciocarla – superfight categoria 65 Kg

Alexandru Mezei câștigă prin TKO (Tehnică articulară) – 0:55 Runda a II-a

Roxana Crisan Vs. Rozi Dinescu -  superfight categoria 60 Kg

Rozi Dinescu câștigă prin TKO (Strangulare) – 3:46 Runda I

Raul Sabou Vs. Marius Munteanu – superfight categoria 95 Kg

Raul Sabou câștigă prin TKO (Armbar) – 1:15 Runda I

Ciprian Mariș Vs. Ioan Vrânceanu – superfight categoria 65 Kg

Ciprian Mariș câștigă după 3 runde prin decizie majoritară (2 – 1)

Liviu Popa Vs. Cătălin Miron – superfight categoria 77 Kg

Cătălin Miron câștigă după 3 runde prin decizie unanimă (3-0)

Diana Belbița Vs. Alice Ardelean – superfight categoria 60 Kg

Diana Belbița câștigă prin TKO (Armbar) – 3:05 Runda a II-a

Zoltan Hegedus (Hun) Vs. Traian Rus – superfight categoria 70 Kg

Traian Rus câștigă prin TKO (Lovituri de pumn) – 0:47 Runda I

Michael Brightmon Vs. Andrei Vasinca – Finala pentru Centura RXF categoria 77 Kg

Michael Brightmon câștigă prin TKO (Strangulare) – 1:44 Runda I

Ciprian Chiru Vs. Izidor Bunea – Finala pentru Centura RXF categoria 84 Kg

Ciprian Chiru câștigă prin TKO (Americana) – 4:35 Runda I

Erno Stefko (Hun) Vs. Ion Pascu – Co-main event superfight categoria 84 Kg

Ion Pascu câștigă prin TKO (Lovituri de pumn) – 0:23 Runda I

Marian Rusu Vs. Cristian Mitrea – Main event Finala pentru Centura RXF categoria +95 Kg

Cristian Mitrea câștigă prin TKO (Lovituri de pumn) – 0:41 Runda ICOMUNICAT DE PRESĂ

FOTO: FACEBOOK.COM

Cușca Romanian Xtreme Fighting a mai făcut o victimă. Dănuț Borbil nu va mai lupta în gala RXF14 de la Sibiu, de pe data de 3 noiembrie 2014, programată la ora 19:00 în Sala ”Transilvania”. Cușca RXF reprezintă locul în care intră numai bărbații adevărați și în care curajul și puterea sunt calitățile gladiatorilor moderni.

Romanian Xtreme Fighting îi mulțumește lui Cristian ”Micuțul” Anheliuc, cel care a acceptat provocarea de a intra în cușca RXF, a dat dovadă de spirit al unui adevărat luptător și îl așteptăm să participle în următoarele noastre gale. 
·       Performanță și dăruire pentru sportul greu
·       Arte Marțiale Mixte pentru luptătorii din România
·       Vezi ce spun sportivii care au trecut la un nou nivel de luptă

Artele Marțial Mixte, sau Mixed Martial Arts (MMA)este o combinaţie între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marţiale cunoscute în lume. Printre acestea se numără karate, jiu-jitsu, judo, kempo, mhuay-thai, kick-box, dar şi lupte libere precum, box și lupte greco-romane etc.

Cel mai recent sportive român, care a trecut la un nou nivel, dacă îi putem spune așa, respective la MMA, este Ionuț Atodiresei, unul dintre veteranii sporturilor de contact din România. După o carieră de peste 100 de meciuri, din care aproape 30 la profesionişti, “Pitbull" a început o nouă experienţă după reguli de Mixed Martial Arts, într-un meci în care, spre deosebire de luptele din Local Kombat, ai voie sa îţi loveşti adversarul şi la sol, şi chiar să încerci o tehnică articulară sau o strangulare. Atodiresei a intrat în cușcă la gala Romanian Xtreme Fighting ce s-a desfășurat în 2014 la Botoșani. Din păcate prima experienţă a sa nu a fost foarte fericită, având în vedere adversarul pe care l-a avut. "Sunt un luptător care luptă mult în picioare, îmi place să stau cap în cap cu adversarii la bătaie și să ofer un spectacol publicului”, a declarat Ionuț Atodiresei într-un interviu pentru Romaninan Xtreme Fighting. "Nu am susținut niciun meci pe reguli de MMA. M-am apucat de brazilian jiu jitsu acum trei ani și jumătate la Clubul Absoluto, sub îndrumarea lui Tudor Mihaiță. Nu aveam atunci ca scop să lupt în MMA, dar apoi, pe parcurs am fost tentat să fac și sparinguri de MMA și antrenamente specifice." Chiar dacă este la început în MMA, ”Pitbull” spune că se va întoarce în cușca RXF.

Performanță și dăruire pentru un sport greu, la un nou nivel, au arătat și fetele. Alice Ardelean, alias ”Kinderash”, spune că s-a apucat de Arte Marțiale Mixte în urmă cu patru ani. ”Am început să fac Muay Thai cu Judo, în paralel, pentru a-mi perfecționa lupta la sol/proiectările. Nu am un motiv bine întemeiat pentru care am început să fac sportul ăsta. Am văzut niște videoclipuri pe internet și m-am gandit să încerc și mă bucur foarte mult că am făcut pasul ăsta." (Alice Ardelean, www.rxf.ro)

Alice Ardelean are 22 de ani, 60 de kilograme și o înălțime de 160 de cm. Locuiește în Satu Mare, acolo unde se pregătește intens pentru competițiile sale împreună cu Adrian Mihai, antrenor la Clubul Sportiv Kudokai.
O altă sportivă de performanță, devenită déjà cunoscută în MMA-ul românesc, este Diana Belbița în vârstă de 18 ani din Drobeta Turnu Severin. ”Pentru mine, sporturile de contact sunt o pasiune, cu asta ocupându-mi mai tot timpul”, spune Belbița.

Diana Belbița a început să practice acum cinci ani judo, iar în paralal K1, deoarece își dorea un sport cât mai dur. De un an de zile s-a hotărât să se dedice MMA-ului.
Majoritatea sportivilor care au intrat în lumea Artelor Marțiale Mixte, au și câte o poreclă. Nu este însă și cazul Dianei Belbița, care, spune totuși că și-ar dori un nickname sau, nume de scenă. Ionuț Atodiresei este ”Pitbull”, Alice Ardelean – ”Kinderash”, Andrei Vasinca – ”The Amazing”, Ioan Vrânceanu – ”Gerula”, Bunea Izidor – ”Spartanul”, Roxana Dinescu – ”Rozi”, sunt doar câtva dintre numele, cu porecle, din MMA-ul românesc.

Ce mai spun sportivii pe care îi vedeți în galele Romanian Xtreme Fighting? Ei bine, unii dintre ei sunt și familiști. Este și cazul lui Adrian Preda, unul dintre luptătorii cu titlu RXF. Sportivul spune că timpul liber este foarte prețios, iar atunci când are timp liber, profită la maxim de fiecare moment. "Îmi place să petrec timpul cu familia și prietenii apropiați și mai ales să stau liniștit în patul meu, acasă, să mă uit la TV!", a declarat Adrian Preda pentru Romanian Xtreme Fighting. Un alt familist convins este și Ghiță Ignat, alias ”Ursul Carpatin”. ”Pasiunea mea sunt copilașii mei și familia. Încerc ca puținul timp liber să îl petrec alături de ei, am trei băieței”, spune Ignat.
 
În afară de lupte, sportivii par să aibă și alte pasiuni care nu au nici cea mai mică legătură cu ceea ce fac ei. ”Pasiunea mea în afară de sport este pescuitul. Din păcate nu prea am timp să mă dedic așa că merg la alergat,” spune Florin Lupu, luptător MMA din Bacău. ”În timpul liber îmi place să gătesc, să citesc și să-mi decorez apartamentul.” este declarația făcută de Claire Henry, luptătoarea MMA în vârstă de 31 de ani, din Cluj-Napoca.

Complexitatea şi spectaculozitatea MMA-ului, au făcut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen să acapareze practicanţii de arte marţiale, dar şi cele mai diverse categorii de public, audienţele acestui sport ajungând la cifre impresionante.

Artele Marțiale Mixte, MMA, sunt acum şi în România, prin gale de excepţie organizate de Romanian Xtreme Fighting,liderul de necontestat în organizarea de evenimente de acest gen în România.
Mai multe despre acest sport de performanță, dar și despre luptătorii care au intrat déjà în galele organizate de Romanian Xtreme Fighting, puteți afla de pe site-ul oficial www.rxf.ro, de pe www.facebook.com/pages/RXF, dar și de pe canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting 

  • Tensiune, adrenalină  și  putere în cușca Romanian Xtreme Fighting de la Sibiu
  • Biletele VIP, puse în vânzare, aproape epuizate


Peste 20 de luptători din toată țara vor fi prezenți pe 3 noiembrie la Sala ”Transilvania” din Sibiu, de la orele 19:00, într-un show incendiar. Cele mai așteptate momente ale ediției sunt luptele ce se vor desfășura între Cristian Mitrea și Marian Rusu. Cu un nou record mondial,  K.O în doar 3,35 de secunde la o competiție în Anglia, Marian Rusu va lupta cu câștigătorul show-ului ”Burlăcița”. Cei doi vor lupta la categoria +95 de kilograme.

Pe 3 noiembrie în cușca RXF 14 vor intra și sibienii Andrei Vasinca, Marius Munteanu, Bunea Izidor, Ioan Vrânceanu, dar și Alice Ardelean. ”M-am antrenat intens pentru acest meci și îi mulțumesc antrenorului meuAdrian Mihaipentru condițiile pe care mi le-a oferit și colegilor mei cu care m-am antrenat.” spune Alice Ardelean într-un comentariu pe Facebook.

Foto Facebook
SURSA FOTO: Facebook.com

Sportiva o va întâlni în cușcă pe Diana Belbița de 18 ani din Drobeta Turnu Severin. Un alt meci de fete pregătit pentru gala de la Sibiu, se va desfășura între Roxana Crișan și Rozi Dinescu, ambele la categoria 60 de kilograme.

Pentru Sibiu se pregătesc și alți luptători precum Marian Rusu. Recent acesta a declarat pe pagina s-a de Facebook că se antrenează intens și le recomandă celor fără ambiție să rămână acasă. ”Rupem tot la antrenamente!!! Mergem înainte!!! Cei fără ambiție să stea acasă!!!”

Biletele pentru gala Romanian Xtreme Fighting au fost puse deja în vânzare, online prin rețeaua Eventim și în Sibiu la Play Off Bar Sibiu și Shopping City Sibiu. Prețul unui bilet, acces general este de 15 lei. De asemenea au fost puse în vânzare și o serie de bilete VIP ce variază între 165 și 365 de lei, însă în numai trei zile au fost vândute mai bine de jumătate dintre acestea.

plan mese rxf 14


Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România.După exemplul marilor promoții la nivel mondial, Romanian Xtreme Fighting (RXF) a reușit în numai doi ani de zile să aducă în atenția practicanților de sporturi de contact, dar și a tuturor iubitorilor sportului în general, MMA-ul autohton, îmbrăcând-ul în hainele unui show spectaculos și exploziv.

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting

Luptătorii Romanian Xtreme Fighting #YES LA VOT, înainte de gala RXF14 de la Sibiu. Mai jos puteți revedea câteva dintre mesajele sportivilor pentru voi, prin care va îndeamnă să mergeți la vot alături de ei, iar mai apoi să îi vedeți LIVE pe 3 noiembrie la Sala ”Transilvania” din Sibiu. 

Transilvania este pregătită să prezinte în scenă cei mai importanţi luptători locali şi naţionali într-un show de excepţie. Pe data de 3 noiembrie, începând cu orele 19:00, accesul publicului va fi permis în Sala ”Transilvania” din Sibiu. Preţul unui bilet este de 15 lei. 

În luptă pentru centra Romanian Xtreme Fighting, în cuşca de la Sibiu, vor intra Marian Rusu, cel care a făcut spectacol în Anglia prin cel mai rapid K.O din MMA-ul mondial în doar 3,35 de secunde. Împreună cu Marian Rusu va lupta Cristian “Superman” Mitrea, unul dintre cei mai iubiţi luptători din România şi câştigătorul show-ului “Burlăciţa”. Cei doi luptă la categoria +95 de kilograme. 

Printre numele care vor mai intra în lupta de la Sibiu se numără Andrei Vasincă, Ioan Vrânceanu, alias Dacul Gerula, dar şi Bunea “Spartanul” Izidor. 


Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting
Cum arata Sandu Lungu dupa ce a dat jos 25 de kilograme! VIDEO pe LINK

Sandu Lungu continua procesul de slabire pentru gala din luna decembrie, cand va urca in cusca RXF pentru a doua oara dupa ce a fost invins in prima runda in aceasta toamna.

"Muntele Bihorului" a dat vina atunci pe conditionare si a decis sa slabeasca de la aproape 180 de kilograme, ajungand acum sa cantareasca "doar" 155. "Azi cantarul a indicat 155 kg, ultima data am avut acum vreo 14 ani aceasta greutate! Mi-am propus ca ma reinventez sa vedem ce va iesi"", a postat Sandu Lungu pe pagina sa personala de Facebook.

Acesta munceste din greu in sala de forta dar si la antrenament, acolo unde s-a antrenat recent cu Zsolt Zathureczky, unul dintre cei mai buni luptatori la categoria grea din Ungaria.

SURSA: SPORT.RO http://www.sport.ro/kombat/nu-am-mai-avut-greutatea-asta-de-15-ani-cum-arata-sandu-lungu-dupa-ce-a-dat-jos-25-de-kilograme-video.html
Record de vânzări pentru locurile VIP la Romanian Xtreme Fighting. În doar 3 zile au fost deja ocupate mai bine de jumătate dintre acestea. Dacă vrei să mai prinzi un loc VIP, cumpără acum unul dintre ultimele bilete disponibile!!! Mai sunt doar două săptămâni până la gala RXF 14, Sibiu, 3 noiembrie, de la orele 19:00 la Sala Sporturilor Transilvania. http://www.eventim.ro/ro/bilete/rxf14-sibiu-sala-sporturilor-transilvania-376087/event.html

EXCLUSIV Primul roman care ajunge in UFC! Ion Pascu se va bate cu cei mai tari luptatori din lumeCel mai bun luptator de MMA din Romania, Ion Pascu scrie istorie pentru sporturile de contact din Romania. Dupa mai multe meciuri castigate in Anglia, acolo unde a facut senzatie si unde va lupta pentru centura de campion in promotia BAMMA, Pascu va fi primul roman care semneaza cu UFC.

"Bombardierul" va debuta in promotia americana la inceputul anului 2015, urmand a fi primul roman care ajunge sa lupte in cea mai tare promotie de MMA din Lume. UFC a fost cotata recent la peste 1,5 miliarde de dolari, avand sub contract o mare parte din cei mai buni luptatori din lume.

Si-a demolat adversarii in ultimii 2 ani

Pascu are 6 victorii si 2 infrangeri in ultimii 2 ani. In 2013 a fost invins de Max Nunes, cel care a luptat apoi pentru centura de campion in BAMMA, iar apoi a pierdut in fata lui Jack Hermansson, o gala in Iordania, intr-un meci terminat la decizie in care adversarul lui Pascu a beneficiat de tot ajutorul arbitrilor judecatori.

In rest si-a facut praf toti adversarii, castigand inainte de limita cu Matt Robinson, Hakon Foss, Jack Marshman, Nikolai Alexiev si Izidor Bunea, si la decizie cu Lee Chadwick, in meciul decisiv pentru titlul de challenger la centura BAMMA.

Drumul catre UFC trece prin Romania! Pascu lupta pe 3 noiembrie la Sport.ro

Pana sa debuteze in UFC, Ion Pascu va lupta pe 3 noiembrie in gala Fight Night de la Sibiu. Pascu va intra in cusca pentru a doua oara in Romania, dupa ce a castigat prin armbar in prima runda meciul cu Izidor Bunea, din primavara acestui an. De altfel, Ion Pascu trebuia sa lupte si pentru centura de campion RXF, insa aceasta va ajunge la unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, Ciprian Chiru, sau la fostul sau adversar, Izidor Bunea, cei care se vor lupta pentru centura in aceeasi gala, la Sibiu, pe 3 noiembrie.

"Daca va castiga centura, Izidor si-o va pune in joc cu Ion Pascu. E cel mai bun luptator din tara la aceasta categorie deci este o sansa meritata, mai ales ca a castigat primul meci dintre cei doi", a declarat un apropiat al lui Ion Pascu pentru www.sport.ro

SURSA: www.sport.ro 

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting


>>>>>>>CONCURS<<<<<<<
Dă LIKE paginii noastre RXFhttps://www.facebook.com/pages/RXF/209890055761022, CONFIRMĂ PARTICIPAREA LA EVENIMENTUL DE LA SIBIU https://www.facebook.com/events/343938705730960/ ŞI DĂ SHARE ACESTEI POSTĂRI. Ai ocazia de a câştiga unul dintre cele 20 de bilete puse la bătaie pentru gala Romanian Xtreme Fighting de la SIBIU, 3 noiembrie!!! Concursul se desfăşoară în perioada 20 - 31 octombrie 2014. Câştigătorii vor fi aleşi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi pe Facebook şi pe site-ul oficial www.rxf.ro
Cele mai sexy romance care intra in cusca au pozat pentru un calendar! *(CLICK PE DETALII PENTRU VIDEO!!!)

Fetele care intretin atmosfera la galele de MMA au avut-o alaturi la sedinta foto si pe una din cele mai dure luptatoare! Sportiva a fost model pentru o zi. Colegele ei de scena n-ar urca in cusca sa se bata.
"E o experienta noua pentru mine si mi-a placut foarte mult. La inceput am fost putin crispata dar mi-a trecut. Imi place mai mult sa lupt", spune Alice Ardeleanu.

SURSA: Sport.ro
De astăzi, 17 octombrie, au fost puse în vânzare biletele pentru gala Romanian Xtreme Fighting de la SIBIU. 
http://www.eventim.ro/ro/bilete/rxf14-sibiu-sala-sporturilor-transilvania-376087/event.html

Romanian Xtreme Fighting a fost şi este transmis, în direct, pe posturile de televiziune PRO TV şi SPORT.RO. Show-ul de la Botoşani a fost transmis pentru prima dată şi internaţional de către PRO TV Internaţional, în peste 20 de ţări din întreaga lume. 

Următorul eveniment organizat de Romanian Xtreme Fighting va avea loc în scurt timp, la Sibiu. Transilvania este pregătită să prezinte în scenă cei mai importanţi luptători locali şi naţionali într-un show de excepţie. Pe data de 3 noiembrie, începând cu orele 19:00, accesul publicului va fi permis în Sala ”Transilvania” din Sibiu. Preţul unui bilet este de 15 lei. 

În luptă pentru centra Romanian Xtreme Fighting, în cuşca de la Sibiu, vor intra Marian Rusu, cel care a făcut spectacol în Anglia prin cel mai rapid K.O din MMA-ul mondial în doar 3,35 de secunde. Împreună cu Marian Rusu va lupta Cristian “Superman” Mitrea, unul dintre cei mai iubiţi luptători din România şi câştigătorul show-ului “Burlăciţa”. Cei doi luptă la categoria +95 de kilograme. 

Printre numele care vor mai intra în lupta de la Sibiu se numără Andrei Vasincă, Ioan Vrânceanu, alias Dacul Gerula, dar şi Bunea “Spartanul” Izidor. 

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting

KO în doar trei secunde şi jumătate, un record mondial spun specialiştii. MARIAN RUSU, este românul care în luna mai 2014 a luptat în gala UCMMA 39 de la Londra. Luptător de arte marţiale mixte (MMA), la categoria grea, Marian Rusu a impresionat prin rapiditatea cu care şi-a pus la pământ pe Ben Schneider, adversarul său. 


Marian Rusu va fi prezent şi la Sibiu, într-o gală explozivă a Romanian Xtreme Fighting unde va lupta cu Cristian “Superman” Mitrea, unul dintre cei mai iubiţi luptători din România şi câştigătorul show-ului “Burlăciţa”. Cei doi vor lupta la categoria +95 de kilograme. 
Afis-RXF-14-web

Printre numele care vor mai intra în lupta de la Sibiu se numără Andrei Vasincă, Ioan Vrânceanu, alias Dacul Gerula, dar şi Bunea “Spartanul” Izidor. 

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting
Romanian Xtreme Fighting, un nou tipar în luptele din România

Cu o evoluţie uimitoare în ultima perioadă, sportul cu cea mai mare creştere la nivel mondial, este acum şi în România, prin gale de excepţie organizate de Romanian Xtreme Fighting.

Mixed Martial Arts (Arte Marțiale Mixte - MMA) este o combinaţie între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marţiale, printre cele mai cunoscute numarându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, mhuay-thai, kick-box, dar şi lupte libere, box, lupte greco-romane etc. Complexitatea şi spectaculozitatea MMA-ului, au făcut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen să acapareze practicanţii de arte marţiale, dar şi cele mai diverse categorii de public, audienţele acestui sport ajungând la cifre  impresionante.

MMA-ul a apărut acum 20 de ani prin înființarea unei promoţii care însemna o cușcă în care intrau doi oameni și se băteau fără reguli și fără limită de timp, până renunța unul dintre ei. Totul era posibil în cuşca luptelor, astfel încât sportivii puteau să se tragă de păr sau să îşi bage degetele în ochi. Ideea a fost a familiei Gracie, celebrul clan brazilian care a dezvoltat și popularizat Jiu Jitsu Brazilian (BJJ) în toată lumea. Aceștia erau cei mai cunoscuți bătăuși din Brazilia, o țară în care BJJ-ul și Luta Livre (o altă formă de artă marțială fără reguli) au dus un război sângeros în arene timp de zeci de ani de zile.

Helio Gracie, șeful familiei, a vrut să demonstreze întregii lumi eficiența stilului lor, adus în anii '80 în SUA. Aceștia au reușit ce și-au propus, Royce Gracie, unul dintre cei mai slabi și mai puțin atletici membri ai familiei, finalizandu-și toți adversarii timp de trei gale la rând, devenind cel mai bun luptător din lume la acea vreme. În scurt timp, japonezii au preluat ideea, astfel apărând promoții cum ar fi Pancrase sau Pride, cadrul mult mai organizat și creionarea unor reguli competiționale cu rădăcini în diferite ramuri ale artelor marțiale, transformând MMA-ul într-un adevărat fenomen la nivel mondial.

Succesul amețitor al unor luptători ca Fedor Emilianenko, Wanderlei Silva, Bas Rutten sau Mirko Cro-Cop, i-a determinat pe americani să lanseze la începutul anilor 2000 o nouă promoție, UFC, aceasta devenind în scurt timp o adevărată industrie a showbizz-ului de peste Ocean, evaluată în acest moment la miliarde de dolari și deținută de una dintre cele mai puternice companii din industria cazinourilor din Las Vegas.

După exemplul marilor promoții la nivel mondial, Romanian Xtreme Fighting (RXF) a reușit în numai doi ani de zile să aducă în atenția practicanților de sporturi de contact, dar și a tuturor iubitorilor sportului în general, MMA-ul autohton, îmbrăcând-ul în hainele unui show spectaculos și exploziv.

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România, ajungând deja la cea de-a paisprezecea gală la nivel naţional, cea care va avea loc la Sibiu, la începutul lunii noiembrie.

Recent, RXF a organizat un alt show spectaculos, care s-a bucurat de prezenţa a aproape 3.000 de persoane. Evenimentul de la Botoşani a fost marcat de o premieră, mai exact, unul dintre veteranii sporturilor de contact din Romania, Ionuţ Atodiresei, a intrat în cuşcă. După o carieră de peste 100 de meciuri, din care aproape 30 la profesionişti, “Pitbull" a început o nouă experienţă după reguli de Mixed Martial Arts, într-un meci în care, spre deosebire de luptele din Local Kombat, ai voie sa îţi loveşti adversarul şi la sol, şi chiar să încerci o tehnică articulară sau o strangulare.

RXF 13 Botoşani a adus în atenţia publicului şi nume precum Rayko „The Lion” Levitchi, Ghiță „Ursul Carpatin” Ignat, Florin Lupu sau Adrian Sturzu, cei care au dat piept cu luptători experimentați din Ungaria.

Tot în cadrul galei de la Botoșani s-a decernat și una dintre centurile de campion RXF, finala uneia dintre cele mai spectaculoase categorii, 95 kilograme. Adrian Preda a fost cel care a luptat şi a câştigat gloria supremă în MMA-ul românesc!

Romanian Xtreme Fighting a fost şi este transmis, în direct, pe posturile de televiziune PRO TV şi SPORT.RO. Show-ul de la Botoşani a fost transmis pentru prima dată şi internaţional de către PRO TV Internaţional, în peste 20 de ţări din întreaga lume.

Următorul eveniment organizat de Romanian Xtreme Fighting va avea loc în scurt timp, la Sibiu. Transilvania este pregătită să prezinte în scenă cei mai importanţi luptători locali şi naţionali într-un show de excepţie. Pe data de 3 noiembrie, începând cu orele 19:00, accesul publicului va fi permis în Sala ”Transilvania” din Sibiu. Preţul unui bilet este de 15 lei.

În luptă pentru centra Romanian Xtreme Fighting, în cuşca de la Sibiu, vor intra Marian Rusu, cel care a făcut spectacol în Anglia prin cel mai rapid K.O din MMA-ul mondial în doar 3,35 de secunde. Împreună cu Marian Rusu va lupta Cristian “Superman” Mitrea, unul dintre cei mai iubiţi luptători din România şi câştigătorul show-ului “Burlăciţa”. Cei doi luptă la categoria +95 de kilograme.

Printre numele care vor mai intra în lupta de la Sibiu se numără Andrei Vasincă, Ioan Vrânceanu, alias Dacul Gerula, dar şi Bunea “Spartanul” Izidor.

Vă aşteptăm să luaţi parte live, la un show de excepţie! Urmăriți-ne și pe www.rxf.ro, www.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting!Romanian Xtreme Fighting ajunge din nou la Sibiu, în noiembrie 2014

Pe 3 noiembrie, Sibiul, va fi gazda celui mai mare eveniment MMA din România, începând cu orele 19:00 la Sala "Transilvania" Sibiu.  

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România, ajungând deja la cea de-a paisprezecea gală la nivel naţional.


RXF este o organizaţie sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, ţelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.


Urmăriți-ne și pe www.rxf.rowww.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting! www.youtube.com/user/RXFighting 
Gala Fight Night "V-O DA MOLDOVA" a fost in direct la Sport.ro


A inceput Gala Fight Night IN DIRECT la Sport.ro. Iata ordinea meciurilor:

Fete -60kg: Cristina Stanciu vs Gabriela Iacob - victorie prin TKO in prima runda
-70kg: Adrian Sturzu vs Zoltan Turay (Ungaria) - victorie la puncte
-65kg: Rayko Levitchi vs Robert Micura (Ungaria) - victorie prin KO in prima runda
-65kg: Florin Lupu vs Aron Szilagyi (Ungaria) - victorie prin ghilotina in ultima runda
+95kg: Ghita Ignat vs Istvan Ruzsinszki (Ungaria) - victorie in mai putin de un minut
-70kg: Ionut Atodiresei vs Zsolt Fenyes (Ungaria) - victorie in prima runda
TITLE FIGHT -95kg: Sergiu Breb vs Adrian Preda - victorie la puncte


Unul dintre veteranii sporturilor de contact din Romania, Ionut Atodiresei paseste in aceasta seara in cusca. Dupa o cariera de peste 100 de meciuri, din care aproape 30 la profesionisti, "Pitbull" intra in cusca pentru o noua experienta.

Acesta va lupta pe reguli de Mixed Martial Arts, intr-un meci in care, spre deosebire de luptele din Local Kombat, ai voie sa iti lovesti adversarul si la sol, si chiar sa incerci o tehnica articulara sau o strangulare.Putini stiu insa ca Ionut Atodiresei se antreneaza de aproape 3 ani in lupta la sol, fiind centura albastra la clubul Absoluto Bucuresti, acolo unde este pregatit de Tudor Mihaita, cel care se ocupa si de antrenamentele sale de MMA, la care "Pitbull" ia parte cand nu se antreneaza la sala sa, Pitbull Division.

Pe langa antrenamentele de striking si de sol, Ionut se antreneaza intens si din punct de vedere fizic, alaturi de Paul Iacovu.

Ionut Atodiresei a vorbit exclusiv pentru www.sport.ro inainte de mult asteptatul debut in cusca MMA. Acesta ne-a dezvaluit cum si-a schimbat pregatirea pentru o noua provocare dar si ce asteptari are de la primul meci pe aceste reguli permisive, in care iti poti lovi adversarul si la sol, nu doar in picioare, asa cum era obisnuit in Local Kombat.


1. Cum te simti inaintea debutului in cusca?
Ionut Atodiresei: Ma simt foarte bine, in afara faptului ca am racit putin inainte, dar e sub control, am o imunitate buna. Vreau sa fac un meci mare. Ma asteptam sa am mai multa adrenalina si emotii dar experienta isi pune amprenta si aici, este aceeasi rutina. Abia astept sa vad sala si cusca in mijloc, sa aud publicul.

2. Ce ai schimbat in pregatire pentru acest meci de MMA?
Ionut Atodiresei: Am schimbat tot. De la striking, nu poti sa lupti ca in kickbox, manusile sunt mici, patrund prin garda, nu poti sa stai la schimburi de lovituri, la lupte si la grappling. Se schimba tot la un meci de MMA

3. Ce stii despre adversarul tau? Am vazut ca v-ati incins putin la cantar.
Ionut Atodiresei: Adversarul meu e foarte puternic, a facut si niste manevre inainte de cantar, nu a vrut sa slabeasca ... este foarte masiv, are si o ureche turtita, are experienta de grappling. Nu o sa ii permit sa ma duca jos, dar daca voi ajunge acolo voi ataca de pe spate.


4. Care sunt luptatorii tai preferati de MMA?
Ionut Atodiresei: George St. Pierre, Jose Aldo si imi place foarte mult Anderson Silva.

5. Ce este mai greu, un meci de MMA sau unul de kickbox?
Ionut Atodiresei: Ambele sunt grele, ma puteai intreba mai bine dupa meci care e mai greu (rade). Sunt diferite, si ca efort si ca lupta.

6. Te vei axa doar pe MMA de acum incolo sau vrei sa revii si in Local Kombat?
Ionut Atodiresei: O perioada voi merge pe MMA, daca voi avea o oferta buna din Local Kombat, un meci tare si pe bani multi, voi accepta provocarea.

7. Putini stiu ca esti centura albastra in BJJ si chiar ai si cateva medalii de aur in competitii (foto dreapta). Ce te-a atras catre lupta la sol?
Ionut Atodiresei: M-am apucat de Jiu Jitsu pentru a sti ceva in plus pentru mine, a fost ca o presimtire, mi-am pregatit terenul din timp pentru MMA. Cu un striking mai slabut poti face fata in MMA, dar fara sol nu se poate. Multi nu stiu ca am competitii de BJJ, dar e cu atat e mai bine ca adversarii mei nu stiu asta.


8. Daca ar fi sa alegi, cum ai vrea sa castigi meciul din aceasta seara, KO sau submission?
Ionut Atodiresei: Daca voi ajunge la sol, prin finalizare, e mai simplu decat un KO. Dar cu manusile astea nu stii ce se poate intampla.

9. Cum l-ai descrie pe Atodiresei in 3 cuvinte?

Ionut Atodiresei: Muncitor. Corect. Agresiv.

10. Sunt 5 meciuri Romania vs Ungaria in aceasta seara, cat se termina "meciul"?
Ionut Atodiresei: Eu zic ca le dam 5-0, sper sa castigam toate meciurile. Si la fotbal la fel, tot 5-0.       sport.ro
 
Gala Fight Night "V-O DA Moldova" este luni seara, de la 21:00

Ungurilor li se pregateste ceva in gala de bataie din Moldova. Vor fi bagati in cusca cu Pitbull si cu Lupu.

"O sa sterg podeaua cu tine!!" Asta vrea sa faca Lupu la Botosani cu rivalul sau din Ungaria. Ca sa fie si mai fioros, luptatorul Lupu si-a luat un pitbull. Intra cu el in cusca.

Gala in cusca din Moldova, cu pitbull Atodiresei, Lupu si "Ursul Carpatin" e la sport.ro, luni seara, de la ora 9.


Sursa:    sport.ro1
Inainte sa ne luptam cu ei pe National Arena, avem meci in ring!

Vin ungurii sa ne bata la noi acasa! Cine le tine piept?

Mandria Sucevei, Pitbull Atodiresei!

Necrutatorul Lupu si Ghita Ignat, ursul carpatin

Voievozii Moldovei, isi apara regatul luni, 6 octombrie, de la 9 seara, IN DIRECT la Sport.ro: V-O DA Moldova! Fight Night! Mai multa actiune!
  
           
sport.ro
RXF  13, cel mai important eveniment de MMA (arte martiale mixte) din România, va avea loc în data de 06 octombrie 2014, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din Botoșani.

MMA-ul este sportul cu cea mai mare creștere la nivel mondial, fiind o combinație între cele mai cunoscute sporturi de contact din diferite ramuri ale artelor marțiale, printre cele mai cunoscute numarându-se karate, jiu-jitsu, judo, kempo, mhuay-thai, kick-box, dar și lupte libere, box, lupte greco-romane etc. Complexitatea și spectaculozitatea MMA-ului, au făcut ca la nivel mondial, show-urile de acest gen să acapareze întreaga plajă de practicanți de arte marțiale, precum și cele mai diverse categorii de public, audiențele acestui sport ajungând la cifre  impresionante.

Romanian Xtreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA în România, ajungând deja la cea de-a treisprezecea gală la nivel național. Botoșani este al nouălea oraș important al României, dupa Târgoviște, Sibiu, Brașov, Pitești, București, Drobeta Turnu Severin, Constanța și Craiova, dar și primul oraș al Moldovei, care va avea parte anul acesta de o seară incendiară cu cei mai duri și compleți luptători care au călcat vreodată în cușca RXF.

RXF este o organizație sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Ultimul Show marca RXF ce a avut loc pe Litoral, în Stațiunea Mamaia, s-a bucurat de prezența a aproximativ 10.000 de spectatori, transmisiunea în direct a evenimentului fiind urmărită, conform sondajelor, de peste 350.000 telespectatori, grație posturilor de televiziune Sport.ro, ProTV și Neptun TV.

Pe lângă difuzarea în direct pe posturile Sport.ro și ProTV, evenimentul de la Botoșani va marca și prima transmisiune în direct a show-ului RXF de către postul ProTV Internațional, în peste 20 de țari din întreaga lume.

RXF 13 Botoșani  va alinia la start cei mai cunoscuți luptători de MMA ai Moldovei, având ca principal punct de atracție debutul în cușca RXF a cunoscutului luptător Ionuț „Pitbull” Atodiresei, un adevărat simbol al sporturilor de contact din România. De asemenea în cușca RXF vor intra sportivi moldoveni de renume cum ar fi : Rayko „The Lion” Levitchi, Ghiță „Ursul Carpatin” Ignat, Florin Lupu sau Adrian Sturzu, cei care vor da piept cu luptători experimentați de peste hotare.

Tot la Botoșani se va decerna și una dintre centurile de campion RXF, finala uneia dintre cele  mai spectaculoase categorii, 95 kilograme, urmând să-și stabilească învingătorul absolut,  Adrian Preda și Sergiu Breb, doi dintre cei mai buni sportivi ai României, luptând pentru gloria supremă în MMA-ul românesc!

Din show-ul de la Botoșani nu va lipsi nici tradiționalul deja meci între fete, succesul de care se bucură întâlnirile feminine de MMA, fiind de acum o constantă a Galelor RXF, Gabriela Iacob, o tânără speranță a sporturilor de contact din Moldova urmând sa pășească pentru prima dată în cușcă.

De asemenea, așa cum i-am obișnuit pe iubitorii sporturilor de contact din România, show-ul de la Botoșani va fi condimentat cu prestații de excepție a unor cunoscuți artiști locali și naționali.

 Vă așteptăm așadar, la cel mai fierbinte eveniment sportiv al anului de la Botoșani, luni, 6 octombrie 2014, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă!

Biletele pot fi procurate prin Rețeaua EVENTIM, din Magazinele DOMO, Orange, precum și de la Sala Polivalentă Botoșani, Uvertura Mall, Bucovina Fitness Center Radauti și Apropo Café Suceava.
Sandu Lungu a pierdut incredibil in fata gigantului polonez Czerwinski!

Sandu Lungu a inceput perfect meciul, si-a pus adversarul la podea si s-a catarat pe el. A stat acolo minute bune si i-a spart nasul polonezului Czerwinski! Din pacate pentru veteranul luptator roman de 39 de ani, polonezul a reusit sa iasa din stransoarea lui Lungu si sa il faca TKO pe roman! O infrangere usturatoare pentru Sandu Lungu, care spera sa ii faca fericiti pe constantenii care au venit sa-l sustina. 

sport.ro

La nici 48 de ore de la gala Superkombat, desfășurată în Constanța, stațiunea Mamaia a fost gazda unui nou regal al sporturilor de contact. Evenimentul “Romanian Xtreme Fighting”, bătaie ca-n Las Vegas, a fost unul inedit, atât pentru sportivi cât și pentru spectatori, totul desfășurându-se în aer liber. Constănțeanul Robert Orbocea a fost cel care a încins atmosfera după ce l-a învins încă din prima rundă pe Marian Constantin, confruntare la + 94 kg. La fel de rapid în cușcă a fost și celălalt constănțean, Cătălin Cășaru, care a trecut de Răzvan Radu, la categoria 70 de kg.

Sportivul care l-a uimit până și pe Remy Bonjansky cu KO-ul său, sâmbătă în gala Superkombat, Alex Filip, a fost alături de cei doi constănțeniLa show-ul din Mamaia a fost prezent și viceprimarul municipiului Constanța, Gabriel Stan. Cea mai așteptată luptă a serii a fost cea a ”greilor”. Din păcate reprezentantul României, Sandu Lungu s-a văzut învins de polonezul Tomasz Czerwinski, în ciuda faptului că sportivul nostru a condus o bună parte din luptă.Următoarea întâlnire în cușcă a sportivilor de MMA este programată peste o lună, la Iași.

Sursa: http://www.reporterntv.ro/stire/spectacol-la-mamaia-la-gala-mma-romanian-xtreme-fighting

Luni seara, Sandu Lungu s-a luptat in cusca, pe reguli de MMA, cu polonezul Tomasz Czerwinski.

Alexandru Lungu a inceput bine meciul de la Mamaia si si-a dominat adversarul. Dupa ce l-a prin pe polonez la colt, a reusit sa il tranteasca la pamant unde a dominat lupta. Chiar daca a fost tinut la podea aproape patru minute, sub o ploaie de lovituri, Czerwinski a reusit sa scape de sub Sandu Lungu si sa intorca lupta. Polonezul si-a adjudecat victoria inante cu doar 30 de secunde inainte de finalul primei runde ( o runda are 5 minute).Chiar daca a pierdut lupta, Sandu Lungu se bucura in continuare de aprecierea romanilor, acestia tinand sa ii transmita mesaje de incurajare pe pagina oficiala de facebook.

“Nu esti luptator daca nu pierzi!! Chiar a avut noroc polonezul. TE IUBIM SANDULE….ai facut KO sportivi renumiti din lume.”

“Nu-i nimic, campionii merg mai depart. Sandule nu te lasa. ”

“Capul sus, nu-i nimic.”

“Tu esti si vei fi campionul nostru!!! Esti un om care inspira. Dezamagirea va trece si vei intra din nou in ring. Capul sus!”

In urma acestei infrangeri Sandu Lungu are 9 victorii si 3 infrangeri in confruntarile de MMA.

Oradean promitatorAdrian Grec este un nou luptator produs de Centrul de Arte Martiale Mixte Alexandru Lungu Oradea. Tanarul oradean o reusit sa se impuna in prima repriza, prin strangulare, in Gala RXF Mamaia 2014. Dupa “Fieru” Gardan, Adrian este al doilea luptator produs de Centrul MMA Alexandru Lungu care ajunge sa lupte in cea mai importanta promotie de MMA din Romania.

Sursa: http://www.bihon.ro/sandu-lungu-a-pierdut-batalia-cu-tomasz-czerwinski/1444792

Romanian Xtreme Fighting organizează in data de 4 August, în stațiunea Mamaia, cel mai spectaculos show de lupte în cușcă outdoor văzut vreodată în România.

Într-un decor grandios în aer liber, Gala RXF „Bătaie ca-n Las Vegas" va reprezenta, cu siguranță, cel mai mare show de arte marțiale mixte din România, cu o audiență de peste 15.000 spectatori, lupte de cel mai inalt nivel, dar și cu artiști, muzicieni și vedete autohtone care vor condimenta evenimentul.

Gala de la Mamaia va marca intrarea în Cușca RXF a celui mai cunoscut luptător de MMA din România, Sandu Lungu, o adevărată legendă a sporturilor de contact, acesta urmând să lupte în main-eventul show-ului cu un adversar de calibru al cărui nume îl vom da publicității în scurt timp.

De asemenea, tot în Gala de la Mamaia va avea loc și ultima Piramidă pentru desemnarea pretendenților la titlul de Campion RXF, categoria 70 de kilograme urmând să-și desemneze finaliștii.

Stați cu ochii pe RXF și, în curând, vă vom dezvalui alte surprize pregătite pentru evenimentul din 4 august de la Mamaia!
Si strabunicul sau, autorul Morometilor, ar fi fost mandru sa-l vada in cusca de bataie. Nepotul lui Marin Preda a oferit victoria serii in gala de la Brasov.

In premiera, Marius Tita a luptat in cusca! Adversarul nu i-a rezistat decat un minut.

"Stiam ca primul pumn pe care o sa i-l dau la cap o sa fie decisiv. Sunt tare-n pumn!", spune Tita.

Victoria lui Tita n-a fost cel mai rapid succes al serii ! Spartanul Izidor a castigat lupta in doar 15 secunde!

Fetele au intrat si ele in cusca la Brasov ! Romanca Alice a fost batuta de razboinica din armata americana.

17 ani a avut cel mai tanar luptator din gala de la Brasov. A castigat in prima repriza !

Sport.ro Logo
RXF, cel mai exploziv show de MMA din România, revine la Brașov cu un „Munte de Bătaie”! Sâmbătă, 31 Mai, adevărații gladiatori moderni încing gheața Patinoarului Olimpic din Brașov în Gala cu Numărul 11 a celei mai puternice promoții din artele marțiale mixte din România!

RXF este o organizație sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Gala RXF 11 – „Munte de Bătaie” va avea loc sâmbătă, 31 Mai la Patinoarul Olimpic din Brașov, și se anunță deja a fi evenimentul cel mai important al anului din sporturile de contact de sub Tâmpa.

Main Event-ul Galei de la Brașov îi va aduce față în față pe doi dintre cei mai spectaculoși luptători din România, sportivi de calibru cu nenumărate participări în gale de arte marțiale, atât din țară, cât și din străinătate. Astfel, meciul principal al Galei RXF 11 se va desfășura în limitele categoriei 75 kilograme și îi va avea ca protagoniști pe Marius Tiță, un veteran al sporturilor de contact, și pe Bogdan „The Machine” Stanciu, unul dintre cei mai apreciați luptători RXF, confruntarea anunțându-se un adevărat regal pentru iubitorii MMA-ului autohton.

De asemenea, în Gala de la Brașov, RXF va continua căutarea campionilor absoluți pe categorii, piramidele de la 84 și +95 kilograme urmând să desemneze pretendenții laurilor de campion în finalele ce se vor desfașura la finalul anului. În Cușca RXF vor intra și de această dată câțiva dintre cei mai buni sportivi brașoveni, Daniel Stinghe, Lucian Mocănașu sau Flavius Predoi fiind printre protagoniștii evenimentului din 31 Mai. De altfel, Flavius Predoi, brașoveanul care este Campion Mondial și multiplu Campion European la karate Ashihara, se va înfrunta în Gala de la Brașov, cu un redutabil luptător MMA de culoare ce vine tocmai din SUA. În următoarele zile RXF va anunța fight-card-ul complet al Galei de la Brașov, asigurându-i  pe toți iubitorii sporturilor de contact că vor avea parte de multe surprize și lupte de cel mai înalt nivel!

Evenimentul va avea totodată şi un caracter umanitar, astfel banii încasaţi din vânzarea biletelor, vor fi donaţi Asociatiei Copiii de Cristal, aceasta având ca principal scop crearea de servicii de asistenţa specializată: terapie ABA, terapie ocupaţională pentru adolescenţii şi adulţii cu TSA, kinetoterapie, terapie 3C (Coordonare. Concentrare. Constientizare), servicii de informare pentru părinţi despre afecţiunile copiilor, consiliere pentru familie, terapie specializată în scopul recuperării copiilor şi integrarea lor în învăţământ şi în societate.
Vă așteptăm așadar, la RXF 11 – „Munte de Bătaie”, sâmbătă, 31 Mai, la Patinoarul Olimpic Brașov, pentru a vă susține sportivii preferați și pentru a urmări cea mai puternică Gală de MMA din România!

Urmăriți-ne  și pe www.rxf.ro, www.facebook.com/pages/RXF și canalul de Youtube RXFighting!Războinicii MMA-ului autohton se întorc în orașul de sub Tâmpa pentru spectacolul total din Cușca RXF!  Cei mai compleți luptători ai României vor topi gheața Patinoarului Olimpic din Brașov, într-un show incendiar, plin de adrenalină, durere și glorie, testul suprem al adevăraților gladiatori moderni din Cușca RXF! Pe 31 mai, la Patinoarul Olimpic de sub Tâmpa, se vor încleșta într-un război titanic campionii  categoriilor 84 și +95 kilograme, în cele mai spectaculoase piramide ale MMA-ului din România, câștigătorii urmând să lupte în finalele ce vor desemna regii acestor categorii. Organizatorii promit o gală totală, plină de suprize, în care vor lupta cei mai puternici sportivi din România, dar și luptători cunoscuți de peste hotare, numele acestora urmând a fi dezvăluite în perioada imediat următoare. Vă așteptăm așadar, sâmbătă 31 mai, pe Patinoarul Olimpic din Brașov, la cel mai dur și incendiar  show de arte marțiale mixte din România, acolo unde vom urmări împreună cum se creează campionii MMA-ului românesc!
Cerinte: 
- varsta intre 18 si 30 ani
- peste 1,70 m
- aspect fizic placut

Contact at: Această adresă de email este protejată de spambots. Trebuie să aveți JavaScript activat ca să o puteți vedea. 
CV cu poza + portofoliu foto
Bombardierul Pascu si-a rapus adversarul, pe spartanul Izidor, cu un super procedeu!

"Ma asteptam sa dureze mai mult, ca sa-l ciufulesc putin/!", spune Pascu.

A castigat si luptatorul antrenat de Sandu Lungu. Nu stie ce-l asteapta.
  
"Acum, cadoul pentru el este ca merge acasa si spala sala! Noi asa ii premiem pe invingatorii nostri, ca sa nu uite de unde au plecat si sa tina nasul jos!", anunta Lungu.

Mai putin de 2 minute a durat lupta printeselor razboinice din cusca.


"In momentul in care m-a oprit arbitrul nici nu stiam de ce!", spune Printesa Razboinica Diana. :)


Sursa:    sport.ro1
Meci plin de sange in main eventul de la Severin. "Bombardierul" Pascu si-a razbunat prietenul. I-a rupt mana adversarului sau, "Spartanul" Izidor.

Lupta s-a terminat inca din prima repriza, dupa o executie superba a lui Pascu. Acesta l-a pus la podea pe Izidor dupa doar cateva secunda. Doar de doua minute a avut nevoie castigatorul din aceasta sera pentru a reusi un armbar perfect.

Sursa:  sport.ro1
Sambata 5 aprilie 2014 de la ora 20:00 doar pe Voyo si http://www.rxf.ro/ poti vedea primele 3 lupte din cadrul RXF 10 - Rafuiala in cetatea severinului . 
Undercard RXF 10 - on rxf.ro 
Diana Irena Belbita vs Crișan Roxana
Andrei Beldean vs Virgil Munteanu
Teofil Badelita vs Alexandru Mezei
RXF Promotion, singura organizație dedicată exclusiv organizării de evenimente MMA din România, a decis ca, începând cu Gala „Răfuială în Cetatea Severinului” din data de 5 aprilie 2014 ce se va desfășura la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu-Severin, să dea startul sistemului piramidal pentru desemnaraea campionilor absoluți pentru fiecare dintre categoriile de greutate din cadrul Galelor RXF. Astfel, în Gala de la Severin se vor desfășura semifinalele categoriilor – 95 kilograme și – 65 kilograme, acolo unde vor lupta 8 dintre cei mai buni gladiatorii din Cușca RXF.

 În prima semifinală a categoriei -65 kg se vor înfrunta Ioan Vrânceanu și Florin „Fieru” Gârdan, în timp ce a doua semifinală îi va pune față în față pe Bogdan Barbu și Rayko Levitchi.

La  -95 kg, probabil cea mai spectaculoasă și echilibrată categorie RXF, Adrian Preda îl va întâlni pe Marius Munteanu, iar Sergiu Breb se va lupta cu Mihai Simion pentru un loc în marea finală a categoriei.

Astfel, Gala din Cetatea Severinului, va marca doar începutul unui an hotărâtor pentru luptătorii RXF și pentru MMA-ul din România, 2014 fiind anul în care vor fi desemnați campionii RXF ai tuturor categoriilor de greutate.
RXF - 10, cel mai important eveniment de MMA (arte martiale mixte) din România, va avea loc în data de 05 aprilie 2014, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă din Drobeta Turnu-Severin.

Romanian Extreme Fighting (RXF) este liderul de necontestat în organizarea de evenimente MMA, ajungând deja la cea de-a zecea gală la nivel național. Drobeta Turnu-Severin este al șaptelea oraș important al României, dupa Târgoviște, Sibiu, Brașov, Pitești, București și Craiova, care va avea parte anul acesta de o seară incendiară cu cei mai duri și compleți luptători care au călcat vreodată în cușca RXF.

RXF este o organizație sportivă care își propune să dezvolte fenomenul MMA în România, promovând, exclusiv sportivi români, țelul final fiind acela de a descoperi vârfurile autohtone ale acestui sport bărbătesc, pregătindu-le mai apoi pentru confruntările cu sportivi din țări în care curentul MMA este mult mai avansat.

Sub titulatura, „Răfuială în Cetatea Severinului”, gala RXF de sâmbătă, va oferi severinenilor cel mai exploziv spectacol dedicat sporturilor de contact, luptătorii ce vor intra în cușcă fiind printre cei mai valoroși sportivi ai artelor marțiale mixte din România. Main-event-ul Galei de la Drobeta îi va pune față în față pe doi dintre cei mai compleți luptători din țară, Ion „Bombardierul” Pascu și Izidor „Spartanul” Bunea, răfuiala dintre cei doi gladiatori anunțându-se deja ca cel mai așteptat meci de MMA, al ultimilor ani, confruntarea însemnând stabilirea regelui categoriei -85 kilograme.

Tot la Drobeta vor intra în cușcă și două dintre cele mai talentate luptătoare ale României, tânăra Diana Belbiță, mândria Severinului în sporturile de contact, și Roxana Crișan, o sportivă extrem de valoroasă, un motiv în plus pentru ca severinenii să vină în număr cât mai mare pentru a-și susține favorite.

Pentru Gala de la Drobeta, RXF a hotărât să dea startul sistemului piramidal pentru desemnaraea campionilor absoluți pentru fiecare dintre categoriile de greutate din cadrul promoției. Astfel, în Gala de la Severin se vor desfășura semifinalele categoriilor – 95 kilograme și – 65 kilograme, acolo unde vor lupta 8 dintre cei mai buni gladiatorii din Cușca RXF.

 În prima semifinală a categoriei -65 kg se vor înfrunta Ioan Vrânceanu și Florin „Fieru” Gârdan, în timp ce a doua semifinală îi va pune față în față pe Bogdan Barbu și Rayko Levitchi.

La  -95 kg, probabil cea mai spectaculoasă și echilibrată categorie RXF, Adrian Preda îl va întâlni pe Marius Munteanu, iar Sergiu Breb se va lupta cu Mihai Simion pentru un loc în marea finală a categoriei.

Astfel, Gala din Cetatea Severinului, va marca doar începutul unui an hotărâtor pentru luptătorii RXF și pentru MMA-ul din România, 2014 fiind anul în care vor fi desemnați campionii RXF ai tuturor categoriilor de greutate.

Tot în cadrul evenimentului de sâmbătă, vor mai urca în cușcă sportivi extrem de valoroși, printre aceștia numărându-se Dinu Bucaleț, unul dintre luptătorii care reprezintă deja cu success România în competiţii puternice de MMA din Marea Britanie, cel care va da piept cu Zoltan Turai, singurul sportiv străin ce va lupta în gala de la Severin.

Vă așteptăm așadar, la cel mai fierbinte eveniment sportiv al anului de la Drobeta, sâmbătă, 5 aprilie 2014, începând cu ora 19:00, la Sala Polivalentă!

Conferința de presă și cântarul oficial al Galei vor avea loc vineri de la ora 14:00 în cadrul Galeriilor Carrefour.

Acces membri - Presa